Top news

< ÎNAPOI

Modificări importante în sistemul HU-GO Ungaria

SHARE THIS ARTICLE

Au fost anunțate modificări importante în sistemul HU-GO din Ungaria, începând cu 1 iulie 2021, pentru toate vehiculele mai mari de 3.5 tone înregistrate în sistemul de plata maghiar.

Începând cu 1 iulie 2021, pentru toate vehiculele mai mari de 3.5 tone înregistrate în contul Hu-Go, trebuie să se încarce documente doveditoare ale clasei de emisii, precum și să se completeze noile rubrici obligatorii din portal : marca, anul de fabricație, seria de șasiu.

  1. Pentru mașinile deja înregistrate pe portal, trebuie verificate datele înregistrate și actualizate cu noile informații solicitate. Se intră pe fiecare număr de înmatriculare înregistrat și se încarcă cartea de înmatriculare (în format .jpeg sau .pdf cu o dimensiune nu mai mare de 2 MB). De asemenea, în rubricile dedicate se vor completa marca vehiculului, anul de fabricație și seria de șasiu.

 

  1. Pentru mașinile neînregistrate, în procesul de adăugare pe cont se vor solicita noile date. Astfel, va trebui să completați rubricile destinate mărcii, anul de fabricație, precum și seria de șasiu. De asemenea, pentru confirmarea clasei de emisie trebuie încărcate cartea de înmatriculare a mașinii (în format .jpeg sau .pdf cu o dimensiune nu mai mare de 2 MB).

În cazul în care noile informații nu sunt furnizate în timp către autorități, vehiculul va fi încadrat cu clasa de emisii Euro 0, iar taxa de drum achitată va fi mai mare.

Detalii suplimentare despre aceste modificări importante în sistemul HU-GO din Ungaria găsiți pe pagina oficială HU-GO, iar în materialul video de aici găsiți și pașii de urmat pentru a pune în practică aceste modificări!

Prin intermediul sistemului de carduri Smart Diesel, plata taxei de drum din Ungaria HU-GO este posibilă direct la punctele de plata din stațiile noastre – detalii aici.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să folosiți formularul de contact sau să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page