Politica modulelor cookie

Politica de utilizare a modulelor cookie se referă la paginile de pe website-ul https://smartinfo.ro/ și se aplică utilizatorilor acestui website.

Website-ul https://smartinfo.ro/ este gestionat de către Smart Diesel SRL. Site-ul https://smartinfo.ro/ folosește cookie-uri și tehnologii similare (împreună denumite cookie-uri). Informațiile din prezenta politică au scopul de a oferi utilizatorilor mai multe detalii cu privire la plasarea, utilizarea și gestionarea cookie-urilor utilizate de https://smartinfo.ro/.

Cookie-urile sunt utilizate pentru a îmbunătăți performanța website-ului, pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și pentru a proteja website-ul împotriva roboților spam. Anumite zone ale site-ului web folosesc și cookie-uri pentru a înțelege mai multe despre dvs., astfel încât să vă putem oferi o experiență de navigare mai personalizată.

Puteți modifica setările cookie-urilor și dezactiva unele sau toate cookie-urile (cu excepția celor necesare) pentru website oricând deschizând setările instrumentului de cookies printr-un click stânga pe iconița plutitoare din colțul jos-stânga al website-ului.

De asemenea, puteți modifica setările browser-ului, astfel încât cookie-urile să nu poată fi plasate pe dispozitivul dvs.

  1. Ce sunt modulele cookie?

    Un cookie este o tehnologie care permite website-ului să stocheze un fișier de tip text pe computerul utilizatorului, pe dispozitivul mobil sau pe alte dispozitive. Modulele cookie nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu pot accesa informațiile de pe hardul utilizatorului.

    Cookie-urile sunt apoi trimise înapoi la website la fiecare vizită ulterioară sau la o altă pagină web care recunoaște cookie-ul respectiv. Cookie-urile sunt utilizate pentru a face ca site-ul web să funcționeze sau să funcționeze mai eficient, precum și pentru a furniza informații deținătorului site-ului.

    Cookie-urile îndeplinesc multiple funcții diferite, cum ar fi să faciliteze navigarea eficientăîntre pagini, să vă rețină preferințele și, în general, să îmbunătățească experiența utilizatorului. Cookie-urile ne pot spune, de exemplu, dacă ați vizitat site-ul anterior sau dacă sunteți un vizitator nou. De asemenea, acestea vă pot ajuta să vă asigurați că reclamele pe care le vedeți online sunt mai relevante pentru dvs. și interesele dvs. Mai multe informații cu privire la scopurile utilizării cookie-urilor puteți găsi în secțiunea II din prezenta politică.

    Când accesați website-ul, vi se oferă posibilitatea (i) de a accepta cookie-urile utilizate pe site, (ii) de a accepta anumite categorii de cookie-uri și de a le refuza pe altele sau (iii) de a refuza toate cookie-urile. Dacă ați acceptat utilizarea de către noi a unora sau a tuturor cookie-urilor, următoarele informații se referă doar la cookie-urile utilizate pe site. Vă rugăm să rețineți că orice consimțământ pentru acceptarea sau refuzarea cookie-urilor este limitat la website-ul https://smartinfo.ro/ și nu la alte pagini, a căror adresă poate fi menționată sau accesată din website-ul nostru. Pentru mai multe informații despre cookie-urile utilizate de acele site-uri web, vă rugăm să consultați notificarea de confidențialitate specifică sau politica privind cookie-urile de pe aceste site-uri web. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

    Există două mari categorii de cookie-uri:

    - Cookie-uri primare, transmise direct de către noi pe dispozitivul dvs.
    - Cookie-uri de la terțe părți, care sunt furnizate de o terță parte în numele nostru. Pentru mai multe informații privind modul în care gestionează aceste terțe părți cookie-urile va rugam să consultați politicile corespunzătoare ale acestora. Terții care furnizează cookie-uri pentru acest website pot fi identificați în tabelul din secțiunea IV.

    Cookie-urile pot rămâne pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil pentru diferite perioade de timp, fiind împărțite în (i) cookie-uri persistente și (ii) cookie-uri per sesiune. Pentru mai multe informații cu privire la acestea, vă rugăm să consultați secțiunea III din prezenta politică.

  2. Pentru ce folosim fișierele cookie?

    Folosim modulele cookie pentru:

    - a asigura utilizatorilor o navigare simplificată pe website-ul https://smartinfo.ro/ și servicii adaptate nevoilor acestora. Aceste module sunt folosite pentru a stoca informații cu privire la activitățile utilizatorului pe o anumită pagină web și pentru a ne ajuta să aflăm care pagini ale website-ului sunt mai utile și care ar trebui îmbunătățite;
    - a furniza unele statistici anonime privind modul în care este utilizat acest website;
    - a anticipa eventuale servicii pe care în viitor le-am putea oferi utilizatorilor prin intermediul acestui website.

  3. Care sunt tipurile de module cookie?

    Există două tipuri de module cookie, cookie-uri persistente (fixe) și cookie-uri per sesiune.

    Cookie-urile persistente supraviețuiesc după închiderea browser-ului utilizatorului, fiind stocate în terminalul utilizatorului până când acestea expiră sau sunt șterse. Acestea pot fi utilizate de către website pentru a vă recunoaște computerul atunci când deschideți browser-ul și navigați din nou pe Internet.

    Cookie-uri de sesiune sunt stocate în terminalul utilizatorului pentru o perioadă mai scurtă de timp, mai exact până la închiderea sesiunii din browser. Acestea sunt șterse automat după închiderea browser-ului.

  4. Ce tipuri de module cookie folosim?
    1. Fișiere de tip cookie necesare
      Sunt esențiale pentru navigarea pe website și folosirea funcționalităților sale.
    2. Fișiere de tip cookie analitice, privind performanța, marketingul sau identificarea publicului țintă
      Colectează diferite date privind modul în care utilizatorii folosesc și vizitează paginile website-ului și sursele de trafic. Acestea ne ajută să măsurăm performanța website-ului și să vă îmbunătățim experiența. În utilizarea cookie-urilor de performanță nu stocăm date personale și folosim doar informațiile colectate prin intermediul acestor cookie-uri în formă agregată și anonimizată.
    3. Fișiere de tip cookie funcționale
      Permit memorarea alegerilor utilizatorilor pentru a le oferi conținut personalizat atunci când aceștia revin pe site.
    4. Fișiere de tip cookie pentru publicitate
      Sunt folosite pentru a urmări activitatea și sesiunile utilizatorilor pe site și pentru furnizarea diferitelor reclame.

    Vezi mai jos tipurile de cookies folosite:

    FURNIZOR COOKIE COOKIE SCOP COOKIE TIP PERIOADA DE EXPIRARE
    smartinfo.ro moove_gdpr_popup este un cookie necesar care verifică dacă vizitatorul a acceptat politica de cookies primar persistent 1 lună
    smartinfo.ro PHPSESSID este un cookie necesar și conține informații despre sesiunea vizitatorului. primar de sesiune sesiune
    analytics.google.com _ga este un cookie opțional folosit la identificarea vizitatorilor primar persistent 24 luni
    analytics.google.com _gid este un cookie opțional folosit la identificarea vizitatorilor primar persistent 24 ore
    analytics.google.com _gat este un cookie opțional folosit la identificarea vizitatorilor primar de sesiune sesiune
  5. Destinatarii informațiilor colectate prin cookie-uri

    Datele colectate prin intermediul cookie-urilor pot fi divulgate următoarelor categorii de destinatari: (i) reprezentanții Smart Diesel SRL; (ii) alte persoane fizice sau juridice care prelucrează date cu caracter personal în numele Smart Diesel SRL; (iii) alte societăți din grupul societății; (iv) utilizatorii website-ului; și (v) Google.

  6. Google Analytics

    Website-ul https://smartinfo.ro/ folosește Google Analytics. Acesta este un serviciu de analiză web, furnizat de Google. Datele privind utilizarea website-ului sunt generate de module cookie și vor fi transmise și stocate pe serverele Google, care pot fi localizate în Statele Unite sau UE, SEE (https://policies.google.com/privacy?hl=ro). Google utilizează aceste date pentru a evalua utilizarea website-ului, furnizând rapoarte privind utilizarea website-ului și alte servicii cu privire activitatea acestui website.

    În anumite cazuri, conform legii, Google poate furniza aceste date către terți, care să prelucreze datele în numele Google.

    Mai multe detalii privind modul în care gestionează Google plasarea și utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare pot fi regăsite în politica corespunzătoare a Google.

    În cazul în care doriți să dezactivați urmărirea Google Analytics pe toate website-urile, puteți face această alegere accesând adresa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  7. Ștergerea modulelor cookie

    Vă recomandăm să nu ștergeți modulele cookie, deoarece ștergerea acestora ar putea afecta funcționalitatea website-ului sau ar putea îngreuna utilizarea sau deschiderea anumitor secțiuni din website.

    Cu toate acestea, modulele cookie pot fi șterse atât din calculator, cât și de pe orice dispozitiv mobil.

    Puteți modifica setările cookie-urilor și dezactiva unele sau toate cookie-urile (cu excepția celor necesare) pentru website oricând deschizând setările instrumentului de cookies printr-un click stânga pe iconița plutitoare din colțul jos-stânga al website-ului.

    Pentru gestionarea și ștergerea acestora, intrați în secțiunea “Help” din browser-ul pe care îl folosiți și alegeți dezactivarea cookie-urilor / respingerea tuturor cookie-urilor sau puteți alege opțiunea de a primi o notificare de fiecare dată când se va trimite un modul cookie nou către dispozitivele dumneavoastră.

    Mai multe informații găsiți în linkurile de mai jos:

  8. Conțin modulele cookie date cu caracter personal?

    Aceste module nu solicită informații personale ale utilizatorilor. Datele cu caracter personal pot fi colectate doar cu scopul de a oferi utilizatorului o funcționalitate mai bună. Datele sunt criptate, ceea ce face imposibil accesul altor persoane neautorizate la acestea.

  9. Drepturile persoanelor vizate prevăzute de legislația privind protecția datelor cu caracter personal

    Persoanele ale căror date cu caracter personal sunt prelucrate beneficiază de următoarele date cu caracter personal:

    1. Dreptul la informare;
    2. Dreptul de acces la date;
    3. Dreptul la rectificare;
    4. Dreptul la ștergerea datelor;
    5. Dreptul la restricționarea prelucrării;
    6. Dreptul la portabilitatea datelor;
    7. Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor;
    8. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate;
    9. Dreptul de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente.
  10. Modificarea Politicii Privind Fișierele Cookie

    Ocazional, vom actualiza această politică privind modulele cookie pentru a reflecta modificări ale serviciilor șau activității noastre. Veți fi informat de fiecare dată când modificăm politica privind fișierele cookie prin publicarea noii versiune pe website-ul https://smartinfo.ro/ cu menționarea datei când a fost actualizată, versiune care intră în vigoarea la data publicării pe website.

    Pentru mai multe informații despre modulele cookie, accesați linkul http://www.allaboutcookies.org/ sau www.youronlinechoices.eu pentru detalii privind publicitatea comportamentală sau viața privată online.

    În cazul în care considerați că vă sunt necesare clarificări sau informații suplimentare vă rugăm să ne contactați prin accesarea formularului de contact la adresa https://smartinfo.ro/contact/ sau la adresa de poștă: Calea Floreasca, nr. 246 C, Clădirea Sky Tower, etaj 21, sector 1, București, cod poștal 014476 sau pe e-mail office@smartinfo.ro.

    Pentru mai multe informații privind modul de prelucrare a datelor cu caracter personal prin intermediul website-ului https://smartinfo.ro/, va rugăm să accesați politica noastră de confidențialitate la adresa: https://smartinfo.ro/politica-de-prelucrare-a-datelor-cu-caracter-personal/.

You cannot copy content of this page