Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Smart Diesel SRL cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai site-ului smartinfo.ro, clienti, potentiali client) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile in scopurile de mai jos.

Acest site web nu este destinat copiilor si nu colectam cu buna stiinta date referitoare la copii. Este important sa cititi aceasta Politica impreuna cu orice alta notificare de confidentialitate sau o notificare de procesare corecta pe care o putem furniza in anumite ocazii cand colectam sau prelucram date personale despre dvs., astfel incat sa stiti cum si de ce folosim datele dvs.

Aceasta Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului smartinfo.ro, dispozitive de tip smartphone, tableta. In cazul in care nu sunteti de accord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal), va rugam sa nu utilizati site-ul smartinfo.ro.

Smart Diesel SRL prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si, incepand cu 25 mai 2018, cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, Smart Diesel SRL administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului.

Prin continuarea utilizarii site-ului sunteti de acord cu colectarea si prelucrarea datelor dvs. personale de catre Smart Diesel SRL.

  1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

    Smart Diesel SRL colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri:

    1. Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor funizate de site-ul smartinfo.ro
    2. Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare ale serviciilor Smart Diesel SRL, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buleitne informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor de servicii si comportamentului consumatorului.
    3. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare
  2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram
  3. Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

    1. Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul smartinfo.ro
      • nume, prenume, email, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar, precum si data la care a fost utilizat website-ul smartinfo.ro
    2. Pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare ale serviciilor Smart Diesel SRL, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newsletter (buletine informative), de urmarire si monitorizare a comportamentului consumatorului.
      • nume si prenume, telefon, email
    3. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.
    4. Nu colectam nicio categorie speciala de date personale despre dvs. (aceasta include detalii despre rasa sau etnia dvs., credintele religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informatii despre sanatatea dvs. si datele biometrice si genetice). De asemenea, nu colectam nicio informatie despre condamnari penale si infractiuni.
    5. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca Smart Diesel SRL sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus.
    6. MODURI IN CARE COLECTEM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE

      Utilizam diferite metode pentru a colecta date ale si despre dvs., inclusiv prin:

      Interactiuni directe. Ne puteti da datele dvs. prin completarea formularelor disponibile pe site-ul smartinfo.ro sau prin corespondenta cu noi prin email, telefon sau altfel. Acestea includ date cu caracter personal pe care ni le furnizati atunci cand (i) va abonati la serviciile noastre sau publicatiile noastre; (ii) solicitati informatii de marketing care va vor fi trimise; (iii) intrati intr-un concurs sau sondaj; (iv) completati un formular pentru postarea de comentarii.

      Tehnologii sau interactiuni automatizate. Pe masura ce interactionati cu site-ul nostru, este posibil sa colectam automat date tehnice despre echipamentul dvs., actiunile si modelele de navigare. Colectam aceste date personale utilizand module cookie si alte tehnologii similare. Putem, de asemenea, sa primim date tehnice despre dvs. daca vizitati alte site-uri web care folosesc cookie-urile noastre. Va rugam sa consultati politica noastra de cookie-uri accesand linkul https://smartinfo.ro/politica-modulelor-cookie/

      DURATA PRELUCRARII DATELOR

      Smart Diesel SRL va pastra datele dvs. personale atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare. Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, avem in vedere valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesam datele dvs. personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerinte legale aplicabile.

      In anumite circumstante, putem anonimiza datele dvs. personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dvs.) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem folosi aceste informatii pe o perioada nelimitata fara a va anunta in prealabil.

    7. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal?

      In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Smart Diesel SRL poate dezvalui datele dvs. cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

      • partenerilor contractuali ai Smart Diesel SRL (cum este cazul companiilor cu care Smart Diesel SRL se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare);
      • furnizori de servicii (de marketing sau alte servicii), inclusiv entitati care asista Smart Diesel SRL in prelucrarea de date in calitate de impurteniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acelasi grup cu Smart Diesel SRL precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.

      Datele inregistrate de Smart Diesel SRL nu se vand catre terti si sunt folosite doar in scopul imbunatatirii serviciilor Smart Diesel SRL.

    8. Durata prelucrarii datelor

      In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, Smart Diesel SRL va prelucra datele cu caracter personal pe durata indeplinirii serviciilor oferite, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare.

    9. Securitatea datelor

      Smart Diesel SRL acorda o importanta sporita datelor dvs. cu caracter personal si intelege sa asigure securitatea adecvata pe parcursul activitatilor de prelucrare. In acest sens, Smart Diesel SRL implementeaza masuri tehnice si organizatorice pentru protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

    10. Drepturile Dvs.:
      • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Smart Diesel SRL, conform celor descrise in prezentul document;
      • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Smart Diesel SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare;
      • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine rectificarea de catre Smart Diesel SRL a datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
      • dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege – insa este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Smart Diesel SRL sa anonimizeze aceste date (lipsandu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
      • incepand din 25 mai 2018, dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
      • incepand cu 25 mai 2018, dreptul la portabilitatea datelor, respectiv : (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Smart Diesel SRL catre un alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
      • dreptul la opozitie - in ceea ce priveste activitatile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitatile de profilare, dreptul la opozitie se poate exercita in orice moment, prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
      • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate;
      • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau institutiilor competente, in masura in care considerati necesar.

      Va puteti exercita aceste drepturi si puteti sa va opuneti oricand si fara justificare prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing direct, prin transmiterea catre Smart Diesel SRL (prin accesarea formularului de contact la adresa https://smartinfo.ro/contact/ sau prin posta, la adresa: Bucuresti, Setorul 1, calea Floreasca, nr. 246C, Cladirea SKYTOWER, Etaj 21 sau pe email gdpr@tsg-euroshell.ro), a unei solicitari scrise, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea dvs. va fi inaintata catre departamentul specializat al Smart Diesel SRL (i.e. persoana responsabila cu protectia datelor). In urma transmiterii solicitarii dvs., este probabil sa primiti un mesaj prin care se confirma ca optiunea dvs. a fost inregistrata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.

      Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor in decursul unei luni calendaristice. Ocazional, acest proces poate avea o durata mai lunga daca solicitarea dvs. este deosebit de complexa sau daca ati facut mai multe solicitari. In acest caz, va vom anunta si va vom tine la curent.

      Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a site-ului nostru prezenta Politica de confidentialitate si securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu orice actualizari ale acesteia.

You cannot copy content of this page