Top news

< ÎNAPOI

Aparatul DKV BOX EUROPE are acoperire în Italia

SHARE THIS ARTICLE

Începând cu 12 Iulie 2021 aparatele unice de taxare DKV BOX EUROPE includ în rețeaua de acoperire din Italia si autostrada Pedemontana Lombarda S.p.A.

Autostrada Pedemontana Lombarda S.p.A. (A36, A59, A60 – 87 km din partea de Nord /Milano) poate fi achitată acum direct cu DKV BOX EUROPE (harta detaliată).

Dacă dețineti deja aparate de taxare DKV și aveți Italia activă pe acestea, nu este necesar să faceți vreo acțiune pentru această actualizare. Accesul pe autostrada Pedemontana Lombarda este unul fără bariere (free flow) și taxarea se face prin scanarea vehiculelor și încadrarea automată la categoria de taxare. Suplimentar, dacă aveți treceri frecvente pe această autostradă, puteți primi și un discount de 20% din valoarea taxelor de drum achitate prin sistemul de taxare DKV.

DKV BOX EUROPE este soluția simplă de taxare concepută pentru companiile de transport ce tranzitează Europa. Aparatul poate fi utilizat pentru plata taxei de drum din Austria, Belgia, Germania, Bulgaria, Franta, Spania, Portugalia, Ungaria, Italia (exceptând porțiunile de autostradă Superstrada Pedemontana Veneta S.p.A  și Sicilia – în curs de acoperire) și pentru Tunelul Liefenshoek (BE), Warnow si Herren (DE).

Elveția, Suedia și Norvegia sunt în faza finală de integrare în acest sistem UNIC de taxare și vor fi active pe aparatele DKV BOX EUROPE în cursul anului 2021.

Slovenia, Cehia, Slovacia și Polonia sunt și ele în proces de pregătire, iar în curând integrate pe aparatul de taxare.

Sistemul de taxare UNIC presupune colectarea automată, în pregim post-pay, a taxelor de drum aplicate în țările prin care tranzitați. Toate tranzacțiile sunt vizibile în contul companiei dumneavoastră, iar plata se face simplu prin intermediul aceleiași facturi DKV.

Avantajele utilizării unui astfel de aparat:

  •  Acoperire mare în Europa înlocuind 9 dispozitive din bordul vehiculelor;
  •  Vă facilitam un proces simplu de comandare a aparatelor;
  • Timp de livrare redus- aproximativ 5 zile ;
  • Aparatul poate fi personalizat în funcție de nevoile de transport – țările pot fi adăugate rapid pe aparat;
  • Beneficiați de reduceri anuale acordate în Franța (pana la 13%), Spania (pana la 50%), tunelul Liefkeshoek, Italia (membri Consortio pana la 13%).
  • Tranzacțiile din facturile DKV sunt valabile pentru rambursarea TVA;
  • O singură factură DKV care poate fi accesată din contul de client DKV.

Dacă sunteti interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro.

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page