Top news

< ÎNAPOI

Smart Diesel lider de piata in furnizarea de solutii mobilitate in Romania

SHARE THIS ARTICLE

La un an de la semnarea tranzacției prin care DKV Mobility a achiziționat activitatea de carduri a Smart Diesel, compania își continuă creșterea devenind liderul de piață al industriei de mobilitate din România.

Sinergia dintre o companie cu un puternic background antreprenorial, oferită de Smart Diesel și forța financiară, logistică și tehnologică a liderului european absolut în servicii de mobilitate, DKV Mobility, permite dezvoltarea comună de noi oportunități de afaceri, care să reflecte nevoile clienților și să creeze valoare prin calitate și accesibilitate.

Achiziționarea Smart Diesel de către DKV Mobility a permis adăugarea în portofoliul propriu al Smart Diesel a produselor și serviciilor DKV Mobility. Acum, companiile au acces direct la serviciile de plată a taxelor de drum din România și din întreaga Europă prin intermediul aparatelor DKV Box. Recuperarea TVA-ului extern poate fi oferită acum atât prin Tax Refund SRL, companie achiziționată în același timp cu Smart Diesel de către DKV cât și prin compania olandeză Remobis, de asemenea, parte a DKV Mobility.

Cifra de afaceri in crestere.

Ultimul trimestru al anului 2021 a adus companiei, pe piața din România, o creștere a cifrei de afaceri cu 45%, raportată la ultimul trimestru al anului trecut. Creșterea vine în primul rând din serviciile tradiționale pe care le oferă clienților prin rețeaua extinsă de parteneri pentru combustibilii tradiționali. De asemenea, alți factori pentru alegerea serviciilor Smart Diesel part of DKV Mobility și care au contribuit la creșterea cifrei de afaceri în România, în 2021, au fost facilitățile oferite pentru plata taxelor de drum și a serviciilor esențiale de care transportatorii rutieri au nevoie, cum ar fi serviciile de asistență rutieră, parcări securizate, feribot, servicii de curățare cisterne.

 

Citeste integral articolul pe pagina Infotrucker.

Urmareste toate informatiile, stirile si noutatile de interes pentru afacerea ta din transport pe www.infotrucker.ro.

 

Alte știri despre Opinions

You cannot copy content of this page