Top news

< ÎNAPOI

Acciza Belgia modificata din 2022

SHARE THIS ARTICLE

Autorităţile belgiene au anunţat o diminuare a valorii accizei rambursabile pentru carburant începând cu data de 01.01.2022.

Astfel, acciza la carburant din Belgia a fost modificata din 2022 la valoarea de 0.2269 euro/litru.

Pana la aceasta data valoarea accizei rambursabile a fost de 0,2476158 euro/litru carburant pentru transport marfa si transport persoane si nu a mai fost modificata din 2018.

Gasiti aici detaliile despre aceasta modificare iar aici istoricul valorilor accizei rambursabile din Belgia.

Toate companiile de transport rutier cu sediul social in UE pot solicita rambursarea unei cote din accizele platite la motorina in tari precum Belgia, Franța, Ungaria, Italia, Croația, Slovenia și Spania.

ATENTIE: Recuperarea accizei din Belgia se poate face numai daca aveti compania inregistrata in acest scop in evidenta autoritatilor din acesta tara.

In urma inregistrarii, autoritatile belgiene vor emite un numar de autorizatie. Recuperarea accizei se poate face doar pentru alimentarile efectuate dupa data emiterii numarului de autorizatie, insa nu si pentru alimentari mai vechi de 3 ani.

Serviciul de recuperare TVA si accize, oferit de Smart Diesel, vine in sustinerea nevoilor transportatorilor pentru un serviciu complet. Iti punem la dispozitie o echipa de specialiști în procesele de recuperarea sumelor de TVA și accize, cu o vastă experiență în relaționarea cu autoritățile din fiecare țară din Europa!

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page