Top news

< ÎNAPOI

Punct distributie Cehia inchis temporar

SHARE THIS ARTICLE

Pentru transportatorii ce călătoresc din Polonia în Cehia si au nevoie să achiziționeze un aparat de taxare sau să încarce unul existent, atenție la informațiile de mai jos!

În perioada 01.04.2022 – 12.06.2022 punctul de distribuție de pe sectiunea de drum D1 – 2500 EuroOil Antošovice din Cehia va fi închis pentru lucrări.

Acest punct de distribuție din Cehia este închis temporar, însă pentru a evita posibile amenzi, conducătorii auto trebuie să iși ridice dispozitivul de plată MytoCz sau să îl încarce pe cel pre-pay existent înainte de a intra în Cehia la unul din punctele de pe partea poloneaza a granitei.

  • POS 2180 To & Mi Vdf. Gorzyczki, Uniwar Laziska – A1 (PL, CZ)
  • POS 2300 CP-Service, BP Mszana – A1 (CZ)

 

O alta variantă de a achiziționa aparat de taxare MytoCz este punctul de distribuție 3107 BENZINA Klimkovice din Cehia, dar în acest caz in momentul în care solicitați aparat, va trebui să achitați taxa de drum retroactiv, de la intrarea în Cehia până la acest punct.

Plata taxei de drum din Cehia este obligatoriu sa fie achitata de vehiculele de peste 3,5 tone prin intermediul aparatelor de taxare MytoCZ. Aparatele poti fi conectate in regim post-pay sau pre-pay, cu ajutorul cardurilor Smart Toll sau Smart Diesel DKV, furnizate de echipa Smart Diesel DKV.

Luați legătura cu noi dacă sunteți interesați de detalii specifice sau de soluțiile noastre de plată.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page