Top news

< ÎNAPOI

Reducere pret motorina Spania

SHARE THIS ARTICLE

Autorităţile Spaniole au anunțat o serie de măsuri de ajutor acordate companiilor si consumatorilor în aceste momente de creștere a prețurilor la energie și carburant.

Datorită faptului că în ultimele saptamani a existat o creștere foarte mare a preturilor la carburant, guvernul spaniol a decis să subvenționeze prețurile la toti combustibilii.

Astfel, în perioada 01.04.2022 – 30.06.2022 se aplică o reducere la prețul de vânzare cu 0.20 euro/litru brut pentru achiziția de motorină, benzină, AdBlue, Etanol, GPL, CNG si GNL.

Subvenția a fost oficializată de guvernul spaniol pe 30 Martie și va începe să fie aplicată de la 1 Aprilie, chiar dacă decretul guvernamental nu va primi ratificarea oficială în Parlament până la aceasta dată.

Această măsură de reducere a prețului la carburant face parte dintr-un plan mai larg de ajutor acordat de Spania. In total sunt 16 miliarde de euro acordate sub formă de ajutoare directe și împrumuturi avantajoase pentru a ajuta companiile și gospodăriile să facă față prețurilor vertiginoase ale energiei, care cresc inflația și alimentează nemulțumirea socială (sursa Reuters).

Rețeaua de stații unde puteți utiliza cardurile Smart Diesel si Smart Diesel DKV rămâne neschimbată pe toată această perioadă.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să luați legătura cu noi- contact aici.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page