Top news

< ÎNAPOI

Majorare tarife Belgia Flandra si Bruxelles Iulie 2022

SHARE THIS ARTICLE

Belgia a anuntat majorare de tarife la taxa de drum de la 1 Iulie 2022, pentru regiunile Flandra și Bruxelles.


Taxarea se aplică tuturor vehiculelor cu o greutate maximă admisibilă mai mare de 3,5 tone și vehiculelor cu semiremorci din categoria N1.

Cresterea medie a tarifelor in regiunile Frandra și Bruxelles pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 32 tone este de 8,18% și respectiv 8,76%.

 

Regasiti mai jos detaliat tarifele noi versus cele vechi pentru fiecare categorie de vehicule in parte, iar comunicatul de presă oficial îl găsiți aici.

 

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatele de taxare DKV Box Europe, aparate ce vă facilitează plata autostrăzilor în Belgia plus alte 11 țări Europene. În plus, folosind unul din aceste aparate, obtineți garantat reduceri la plata autostrăzilor în Europa.

Folosind sistemul de taxare Smart Diesel și procesul de recuperare TVA prin intermediul echipei noastre scăpați și de grija descărcării facturilor purtătoare de TVA, acest proces fiind unul complet automatizat de noi.

 

Va reamintim faptul că regiunea Valonia a majorat tarilefe aplicate la 1 Ianuarie 2022 și nu vor mai fi modificate tarifele la jumătatea acestui an. Găsiți detalii despre aceste majorari aici.

Lista completă a noilor tarife din regiunea Flandra pentru plata taxelor de drum din Belgia începând cu 01.07.2022:

Lista completă a noilor tarife din regiunea Bruxelles – autostrăzi pentru plata taxelor de drum din Belgia începând cu 01.07.2022:

Lista completă a noilor tarife din regiunea Bruxelles – zona urbană pentru plata taxelor de drum din Belgia începând cu 01.07.2022:

Mențiuni:

  • Tarifele sunt exprimate in euro, fără TVA.
  • Taxele de drum din Valonia sunt purtatoare de tva 21% și sunt supuse recuperarii de TVA
  • Tariful se raporteaza la tipul de drum, greutatea ansamblului și clasa euro a vehiculului.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați aici sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page