Top news

< ÎNAPOI

Smart Diesel își extinde rețeaua cu o nouă stație la Apahida Cluj

SHARE THIS ARTICLE

Rețeaua de stații Smart Diesel din România se extinde cu o nouă acceptanță în Apahida, Jud. Cluj.

Utilizatorii de card Smart Diesel si DKV au la dispoziție o nouă stație de alimentare  în rețeaua Smart Diesel din România.

Din 14 Iulie 2022 este funcțională stația de acceptanță din Apahida, în imediata vecinătate a parcului industrial Nervia.

 

Adresa stației Str. Libertății, Nr. 5, 407035 Com. Apahida, Jud. Cluj

Coordonate GPS: Lat.: 46.790879 ● Long.: 23.738159

 

 

 

Cu această nouă investiție compania continuă eforturile prin care oferă transportatorilor acces la o rețea extinsă de stații bine poziționate și cu un acces facil pentru alimentarea vehiculelor.

În toată rețeaua de stații proprii Smart Diesel oferă clienților carburant la o calitate superioară – Diesel Plus. Acestă asigură atât o performanță crescută a eficienței flotei ce utilizează acest tip de carburant, cât și o reducere a consumului.

Suplimentar, utilizatorii de card Smart Diesel sau DKV beneficiază de multiple beneficii financiare, prin asigurarea unui preț competitiv la stațiile Smart Diesel din România.

Pentru mai multe detalii cu privire la întreaga rețea de stații și servicii Smart Diesel vă recomandăm să luați legătura cu unul dintre reprezentații de vânzări sau accesați site smartdiesel.ro.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page