Top news

< ÎNAPOI

NOU! Se modifică discounturile pentru taxele de drum din Franța – SAPN și SANEF

SHARE THIS ARTICLE

Începând de azi, 01.09.2022, se modifică condițiile de acordare a discountului în Franța pentru doi dintre concesionarii de autostrăzi: SAPN și SANEF.

Rețeaua de autostrăzi din Franța este gestionată de mai mulți concesionari independenți. Practic, fiecare autostradă are un tarif propriu și nu există un cost unitar/kilometru la nivel național, așa cum este în alte țări europene.

Modificările aduse sunt :

  • abonamentul lunar scade de la 4 la 3,9 EUR/lună;
  • suma minimă de acordare a discountului scade și este introdus procentul intermediar de 5%, astfel încât puteți beneficia de discount pentru sume mai mici facturate în cadrul rețelei celor doi concesionari.

Discounturile aplicate pentru taxele de drum din Franta le regasiti integral AICI

Harta autostrăzilor si a concesionarilor din Franța o găsiți aici.

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatul de taxare DKV Box Europe ce vă facilitează plata autostrăzilor în Franța plus alte țări europene. În plus, folosind aparatul, obțineti garantat reduceri la plata autostrăzilor în Franța.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page