Top news

< ÎNAPOI

Plătește SMART taxa de pod Fetești!

SHARE THIS ARTICLE

Ne bucurăm să vă aducem vești bune privind extinderea portofoliului nostru de produse oferite companiilor de transport din România.

Ori de câte ori ai nevoie să plătești taxa pentru traversarea podului Fetești – Cernavodă, poți alege varianta SIMPLĂ și SIGURĂ de a plăti online.

Începând cu 12 Octombrie 2022 clienții Smart Diesel au la dispoziție posibilitatea de a achita această taxă de pod direct din aplicația online de client Smart Diesel.

Vă reamintim faptul că de pe același portal de client vă puteți achiziționa simplu și rapid și vinietele valabile pentru România (Roviniete) și Ungaria (E-matrica)! Dacă doriți să citiți ma mult despre acest subiect puteți intra aici.

Fie că folosiți varianta desktop (online), fie aplicația mobilă (disponibilă pe Android și iOS) platforma de client Smart Management vă oferă acum posibilitatea plății taxei de pod Fetești.

  • Nu mai pierdeți timp important și nu mai stați la cozile formate la poarta de taxare
  • Puteți cumpăra simplu, sigur și rapid taxa direct de pe platforma de client
  • Puteți selecta numărul de treceri necesar, în funcție de nevoile dumneavoastră de transport
  • Nu mai plătiți în avans aceste taxe, valoarea achizitiilor făcute pe platforma Smart Management fiind facturată ulterior.

Pentru achizitionarea taxei de pod prin platforma de clienți aveti de parcus doar 3 pasi simpli – vezi pași aici.

Lipsa plății acestei taxe de pod duce la aplicarea unor amenzi cuprinse între 470 şi 940 de lei. În cazul autovehiculului care are mai mult de 23 de locuri sau mai mult de 12 tone, amenda este cuprinsă între 640 şi 1.280 de lei.

Alege să plateștei SMART Taxa de Pod Fetești!

Dacă aveți întrebări specifice, va recomandăm să luați legătura cu noi – contactat aici.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page