Top news

< ÎNAPOI

Modificare tarife Toll Collect Germania de la 1 Ianuarie 2023

SHARE THIS ARTICLE

De curând a fost anunțată modificarea tarifelor Toll Collect Germania de la 1 Ianuarie 2023, pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 7.5 tone.

Valoarea noilor taxe de drum va crește, în funcție de clasa de poluare a vehiculelor, iar în cazul clasei de greutate mai mare de 18 tone se va lua în calcul și numărul de axe.

Noile valori ce vor fi aplicate de la 1 Ianuarie 2023 le gasiți detaliat aici.

Comparativ cu tarifele aplicate în prezent, noi valori ale taxelor de drum aplicate dar și procentele de creștere fată de 2022 

Cea mai mare creștere în cazul noilor tarife se aplică vehiculelor din categoria 7,5 – 11,99 tone, cu norma de poluare EURO 5, majorarea de tarif fiind de 40% în 2023 versus tarifele din 2022.

În cazul vehiculelor de tonaj mare, peste 18 tone, cu 4 sau mai multe axe, norma de poluare EURO 5, creșterea tarifelor este de 3,5 cenți/kilometru, aproximativ 18.04 % din tariful actual.

Plata taxelor de drum din Germania este disponibilă fie prin sistemul unic de taxare DKV Box Europe, fie cu cardul Smart Diesel DKV  pentru companiile ce utilizează aparate de taxare Toll Collect.

Pentru comandă şi detalii privind oferta comercială, vă recomandăm să folosiți formularul de contact sau să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu.Sigur.Smart

 

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page