Top news

< ÎNAPOI

Știi cum poți să faci față modificărilor zilnice de preț la carburant din Europa?

SHARE THIS ARTICLE

Începutul anului 2023 este la fel de dinamic precum anul precedent, din cauza multitudinilor de modificări apărute în Europa. 

Fii în permanență la curent cu toate modificările

Lumea transporturilor este dinamică, cu schimbări în fiecare zi, iar începutul anului 2023 a venit cu o serie de modificări în Europa: de la prețurile la motorină, la taxele de drum, accize și subvenții. Pentru ca afacerea ta să fie profitabilă este important să fii mereu la curent cu aceste schimbări pentru a putea adapta rutele camioanelor astfel încât să alimenteze mereu la cel mai mic preț. 

Cum poți face asta?

Aplicația Kopilot este viitorul companiilor de transport ce doresc să optimizeze costurile. Este primul instrument de control al costurilor care te ajută să alegi zilnic cel mai mic preț la motorină pe rutele tale ținând cont de condițiile comerciale, discount-urile negociate, accizele recuperabile, dar și de subvenții.

Principalele funcționalități ale aplicației: 

  • Manager de prețuri
  • Calcul taxe de drum
  • Plan de alimentare cu cel mai mic cost total pentru combustibil si taxe de drum
  • Navigare GPS pentru șoferi

Reduci costurile de transport anual cu până la 5.000 euro pentru fiecare camion!

Află mai multe!

Ești 100% sigur că dispecerii sunt în permanență informați despre toate modificările ce apar? Sunt zeci de schimbări ce apar zilnic, în special în zona prețurilor la combustibil și de aceea este important ca alimentările să se facă în stațiile cu cel mai mic preț de pe traseu. 

Pe rutele obișnuite, de multe ori nu mai sunt urmărite zilnic modificările de prețuri și există riscul să se trimită camioanele să alimenteze în țara în care au crescut prețurile chiar și peste noapte. Cu ajutorul aplicației Kopilot trebuie doar să introduci punctele de pe traseu și aceasta îți generează ruta cu cel mai mic preț în funcție de condițiile tale comerciale, discounturi si prețurile la combustibil actualizate zilnic.  

De ce instrumentele digitale inteligente sunt cheia? 

Susținem o creștere echilibrată, prin folosirea instrumentelor digitale care să ofere un profit cuantificabil afacerilor din industria de transport. Traseul de drum nu este legat doar de găsirea celei mai scurte căi de la punctul A la punctul B, ci este despre găsirea celei mai eficiente rute ținând cont de cât mai multe variabile.

În această lume a schimbărilor este important să ai întotdeauna la îndemână instrumente care să eficientizeze afacerea de transport, în timp real. 

Utilizatorii KOPILOT își asigură ruta cea mai scurtă către profitabilitate.

KOPILOT este un instrument de planificare dezvoltat de către compania Smart Diesel part of DKV, în urma unei experiențe de peste 11 ani în oferirea celor mai bune soluții de mobilitate. 

Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page