Top news

< ÎNAPOI

În Spania au redevenit taxabile drumurile BI-625 si N-240

SHARE THIS ARTICLE

Rețeaua de autostrăzi din Spania este gestionată de mai mulți concesionari independenți. Practic, fiecare autostradă decide tariful propriu și nu există un cost unitar/kilometru la nivel național, așa cum este în alte țări europene.

Astfel, concesionarul de autostradă Bizkaia Interbiak a decis ca din 23 Ianuarie 2023 drumurile BI-625 și N-240 să redevină taxabile:

  • BI-625– între Basauri și Llodio;
  • N-240– între valea Arratia și portul Barazar.

Tarifele aplicabile pe aceste porțiuni le regăsiți AICI

Pe aceste porțiuni de drum sistemul de taxare este free-flow, sistem ce presupune taxarea fără oprire la bariere sau case de plată.

În perioada următoare se preconizează că vor mai aparea astfel de modificări în Spania, astfel este important pentru tine și afacerea ta să știi mereu care sunt acestea. Noi, echipa Smart am dezvoltat o aplicație care va fi copilotul afacerii tale în aceste vremuri incerte.

Fii în permanență la curent cu tarifele taxelor de drum – Kopilot PRO

În aplicația Kopilot PRO se regăsește un modul dedicat Taxelor de drum, unde poți vedea care sunt tarifele curente pentru țările de inters.

Kopilot PRO te ajută să alegi zilnic cel mai mic preț la motorină pe rutele tale. Ține cont atât de condițiile comerciale și discount-urile negociate, cât și de accizele recuperabile și subvenții.

DKV BOX EUROPE – un singur aparat pentru plata taxelor de drum

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatul de taxare DKV Box Europe, aparat ce vă facilitează plata autostrăzilor în Spania (inclusiv cele două porțiuni), plus alte 10 țări europene. În plus, folosind aparatul, obții garantat reduceri la plata autostrăzilor în Spania.

Dacă ești interesați de detalii specifice, îți recomandăm să ne contactezi la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau să iei legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page