Top news

< ÎNAPOI

Accize recuperabile majorate in Belgia si Slovenia

SHARE THIS ARTICLE

Autoritățile din Belgia și Slovenia au anunțat creșterea valorilor accizei rambursabile din cele două tări.

Belgia

UPDATE 20 Martie 2023!

Acciza recuperabilă a fost din nou modificată începând cu 17 Martie 2023, la valoarea de 0.1578884 euro/litru.

Știrea inițială din 16 Martie 2o23:

Începând cu data de 14.03.2023  valoarea accizei recuperabile la carburant a fost majorată la 0.1273384 euro/litru de la 0.1174384 Euro/litru.

Perioada pentru care se aplică această măsură nu a fost momentan specificată de autorități.

De la începutul anului 2023, valoarea accizei recuperabile a fost modificată de mai multe ori, valoarea accizei recuperabile dublându-se în această perioadă.

Găsiți mai jos detalii privind sumele recuperabile și perioada pentru care se aplică aceste valori.

ATENȚIE: Recuperarea accizei din Belgia se poate face numai dacă aveți compania înregistrată în acest scop în evidența autorităților din acestă țară.

În urma înregistrării, autoritatile belgiene vor emite un număr de autorizație. Recuperarea accizei se poate face doar pentru alimentările efectuate după data emiterii numărului de autorizație, însă nu și pentru alimentări mai vechi de 3 ani.

Detalii despre condițiile de recuperare le gășiți aici.

Slovenia

Valoarea accizei recuperabile la carburant pentru luna Februarie a acestui an a fost majorată la 0.03073 euro/litru de la 0.00093 Euro/litru.

Detalii privind conditiile de recuperare si valorile actualizate le găsiți aici.

 

Serviciul de recuperare TVA si accize, oferit de Smart Diesel, vine în susținerea nevoilor transportatorilor pentru un serviciu complet.

Îți punem la dispozitie o echipă de specialiști în procesele de recuperarea sumelor de TVA și accize, cu o vastă experiență în relaționarea cu autoritățile din fiecare țară din Europa!

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări- contact aici.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page