Top news

< ÎNAPOI

Top 4 trasee senzationale din Europa

SHARE THIS ARTICLE

Vara e momentul perfect pentru vacanțe cu peisaje de vis și aventură. Însă și de la volanul camionului, te poți bucura de priveliști și trasee senzaționale in Europa.

Ne-a fost greu să ne decidem, dar am în final ales 4 rute superbe și am pus mai jos topul favoritelor noastre.

Tu ce ai mai adăuga în top?

Locul 4. Glasgow – Fort William – Inverness (A82)

De la Glasgow drumul trece pe lângă lacul Loch Lomond, apoi o ia pe urmele lui James Bond către Glen Coe, locul casei lui natale din seria Skyfall și decorul a numeroase scene din film. De aici traseul merge mai departe pe lângă Loch Ness, adăpostul monstrului acvatic, și ajunge în pitorescul Inverness. Sunt 269 de kilometri de peisaje uluitoare, pe care ți le vei aminti mereu.

Locul 3. Golfe Juan – Grenoble (N85)

Cunoscut ca “ruta lui Napoleon”, drumul a fost parcurs în 1815 de Bonaparte și armata sa, pentru a scăpa de pe insula Elba și a-l detrona pe Ludovic al XVIII-lea. Traseul de 325 km începe de la malul mării, din Golfe Juan, trece prin Riviera Franceză, cu oprire la Cannes, și urcă în Alpi oprindu-se la Grenoble. Peisaje dintre cele mai variate, sate și orașe pitorești te însoțesc pe drum.

 

Locul 2. Baden-Baden – Freudenstadt (B500)

Traseul Pădurea Neagră (B500) începe în stațiunea Baden-Baden, străbate munții la înălțimi de 800-1000 de metri, trece pe lângă lacul glaciar Mummelsee și ajunge la Freudenstadt. Deși are doar 65 de kilometri lungime, această rută te va impresiona cu pădurile sale dese și priveliștile panoramice.

 

Locul 1. Drumul spre casă

Fie că este vorba de drumul care te poartă acasă, la familie și prieteni, sau orice alt traseu care te face să simți acasă, acesta merită întotdeauna să fie pe primul loc. Nimic nu se compară cu sentimentul de a ajunge acasă.

 

Iată topul opțiunilor noastre, însă știm că Europa e plină de rute grozave. Ție care ți-a plăcut cel mai mult?

 

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page