Top news

< ÎNAPOI

Autostrăzi gratuite în Spania din Septembrie 2021

SHARE THIS ARTICLE

Venim cu vești bune despre noi autostrăzi gratuite în Spania din Septembrie 2021.

Autoritățile spaniole au confirmat că ambele autostrăzi AP-7 (Tarragona / Jonquera și Montmeló până la El Papiol) si AP-2 (Zaragoza până la El Vendrell) vor fi scutite de la plată începând cu luna Septembrie a acestui an.

Astfel, de la 1 septembrie 2021, următorii 640 km de autostrăzi vor fi scutiți de la plata taxelor de drum din Spania:

  • AP-2 (Zaragoza – El Vendrell)
  • AP-7 (Tarragona – La Jonquera și Montmela-El Papiol)
  • C-32 (Barcelona – Lloret de Mar)
  • C-33 (Barcelona – Montmela)

Harta autostrăzilor scutite de la plată o găsiți aici.

Aceasta măsură este în conformitate cu strategia pe care Guvernul spaniol a început-o în 2018 când a decis să nu reînnoiască contractele de concesiune a autostrăzilor, care încetează între 2018 și 2021. Astfel, în ultimii 3 ani, diferite porțiuni de autostrăzi au devenit treptat gratuite pentru utilizatori.

La sfârșitul anului 2018, concesiunea autostrăzii AP-1 Burgos-Armiñón a expirat, și astfel autostrada de 84 de kilometri a devenit gratuită. Autostrăzile AP-7 între Alicante și Tarragona, cu un total de 474 de kilometri, și AP-4 între Sevilla și Cádiz, cu un traseu de 94 de kilometri, s-au alăturat, de asemenea, ca autostrăzi fără taxe începand cu 01.01.2020. Mai multe detalii găsiți aici.

Pentru plata taxelor de drum din Spania puteți utiliza unul dintre sistemele noastre unice de taxare DKV Box Europe sau Telepass SAT.

Echipa noastră de specialiști vă stau la dispozitie pentru a vă oferi soluția potrivită de taxare, indiferent de țara prin care circulați.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să folosiți formularul de contact sau să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page