Top news

< ÎNAPOI

Smart Diesel își extinde rețeaua cu o nouă stație Turda

SHARE THIS ARTICLE

Ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu 5 Octombrie 2021 aveți la dispoziție o noua stație Smart Diesel: Turda II.

Stația este o construție complet nouă și dispunde de 3 pompe de alimentare motorină plus 3 pompe destinate alimentării cu AdBlue.

Situată în imediata vecinatate a nodului rutier ce leaga autostrada A10 de autostrada A3, stația este funcțională non-stop și operează în sistem automat. 

 

Adresa stației este: Comuna Moldovenești, sat Bădeni nr.149, Municipiul Turda, Jud. Cluj

Coordonate GPS: Lat.: 46.531528 Long.: 23.781083.

 

 

Cu aceaste noi investiții compania continuă eforturile prin care ofera transportatorilor acces la o rețea extinsă de stații bine poziționate și cu un acces facil pentru alimentarea vehiculelor.

În toată rețeaua de stații proprii Smart Diesel oferă clienților carburant la o calitate superioară – Diesel Plus. Acestă asigură atât o performanță crescută a eficienței flotei ce utilizează acest tip de carburant, cât și o reducere a consumului.

Suplimentar, utilizatorii de card Smart Diesel sau DKV beneficiază de multiple beneficii financiare, prin asigurarea unui preț competitiv la stațiile Smart Diesel din România.

Pentru mai multe detalii cu privire la întreaga rețea de stații și servicii Smart Diesel vă recomandăm să luați legătura cu unul dintre reprezentații de vânzări sau accesați site-ul: .

Echipa Smart Diesel

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page