Top news

< ÎNAPOI

Tot ce trebuie să știi despre vizibilitatea în timp real a mărfurilor

SHARE THIS ARTICLE

 

Într-o eră a vitezei, în care oamenii vor tot mai mult să aibă controlul asupra diferitelor situații prezente în viața lor, noi am găsit soluția. Ai tot auzit despre expresia vizibilitate în timp real și nu știi la ce se referă? Fii fara grijă, articolul de astăzi îți va arăta în ce constă acest mecanism și cât de important este dacă vorbim de lumea transportatorilor.

 

Ce este vizibilitatea în timp real a mărfurilor?

 

Principala funcție a vizibilității în timp real a expedierii marfurilor este să asigure un timp estimativ în care se va efectua transportul, reușind să confere răspunsuri la întrebarile uzuale pe care orice client și le pune : Când se va livra comanda/ când va fi ridicată/ vor fi întârzieri sau va ajunge la timp?

Astfel, prin acest serviciu, transporatorii pot partaja GPS în timpul curselor permite o mai bună informarea a clienților pentru a evita costurile suplimentare survenite în cazul conversațiilor telefonice cu clienții.

Vizibilitatea în timp real este un instrument care ajută ca procesul acesta de livrare a mărfurilor să își atingă adevaratul potențial, informând atât expeditorii cât și transportatorii despre starea livrărilor.

 

Transportatorii pot concura între ei în ceea ce privește prețul și timpul de livrare, dar în final, cel ce decide cu cine va rezerva cursa este expeditorul. În acest fel, se va crea o legătură strânsă în cadrul acestei rețele de transportatori și o mai bună comunicare.

 

Poate vizibilitatea în timp real să ajute la o descreștere a emisiilor de dioxid de carbon?

 

Răspunsul este da, prin aceasta se poate reduce poluarea în proportie de 7%. Mai mult decât atât, acest sistem are o acuratețe de 88% când vine vorba despre estimarea livrărilor.

 

Vizibilitatea în timp real devine un lucru indispensabil pentru industria de transport, datorită eficientizării procesului de livrare și comunicare în ceea ce privește legătura dintre transportatori-clienți.

 

Pentru mai multe detalii, accesați linkul de mai jos:

https://www.transporeon.com/en/expertise/blog/article/everything-you-need-to-know-about-real-time-visibility/

 

 

Alte știri despre Opinions

You cannot copy content of this page