Top news

< ÎNAPOI

Majorare tarife taxe drum Spania

SHARE THIS ARTICLE

De la 1 Ianuarie 2022 au loc majorari de tarife la unele taxe de drum din Spania.

Reteaua de autostrazi din Spania este gestionata de mai multi concesionari independenti (aproximativ 33 de concesionari diferiti).

Practic, fiecare autostrada are un tarif propriu si nu exista un cost unitar/kilometru la nivel national, asa cum este in alte tari europene.

De la 1 Ianuarie 2022 au fost publicate noile tarife valabile pentru concesionarii independeti. Specialistii nostri din departamentul de taxe drum au verificat majorarile de pret anuntate si au realizat un rezumat al modificarilor pe autostrazile unde se platesc taxe in acest moment.

Majorari de tarife la taxele de drum in Spania sunt cuprinsa intre 2% in reteaua Acega, 5% Aucat si pana la 16% in Autostradas de Galicia. O medie a cresterilor este de 6% la nivel national.

IMPORTANT : In cursul ultimilor ani Guvernul spaniol  a decis să nu reînnoiască contractele de concesiune a autostrazilor, care încetează între 2018 și 2021. Astfel, în ultimii 3 ani, diferite porțiuni de autostrăzi au devenit treptat gratuite pentru utilizatori. Detalii suplimentare gasiti aici si aici.

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatele de taxare DKV Box Europe  sau Telepass SAT, aparate ce vă facilitează plata autostrăzilor în Spania plus alte tări europene. In plus, folosind unul din aceste aparate, obtineti garantat reduceri la plata autostrăzilor în Spania.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page