Top news

< ÎNAPOI

Evita amenzile pentru neplata taxelor de drum

SHARE THIS ARTICLE

Evita amenzile sau taxele suplimentare, atunci cand folosesti aparate de taxare de tip EETS, indiferent de furnizor !

Daca ai o flotă cu autovehicule de peste 3.5t și tranzitezi Europa, plata taxelor de drum poate fi un proces destul de complicat.

Fiecare țară are reguli specifice și azi, mai mult ca oricând, constați că trebuie să aloci timp suplimentar înțelegerii și gestionării diferitelor sisteme de taxare.

Totuși, în ultimii ani tehnologia a permis evitarea acestor situații și lucuruile au devenit mult mai simple, prin utilizarea aparatelor UNICE de taxare, aparate de tip EETS.

Indiferent de furnizorul tau de aparat de taxare, apar in mod frecvent situații în care aparatele NU sunt setate CORECT și astfel apar AMENZI.

Nu este suficient să instalezi aparatul la bordul camionului și atât. Trebuie să te asiguri că utilizatorul/șoferul a făcut toate setările corect, conform specificației FIECĂREI țări Europene tranzitate.

Dar lucrurile nu trebuie să fie atât de complicate. Specialiștii  în taxe de drum din echipa Smart Diesel DKV au realizat pentru voi o serie de instrucțiuni simple și ușor de parcurs de tine și echipa ta, astfel încât să fii sigur că în cazul companiei tale NU vei primi amenzi.

Urmărește și distribuie și echipei de șoferi setările și recomandările din materialul de aici:

INTRO DKV BOX – TUTORIAL VIDEO

Sunt simple și ușor de parcurs!

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page