Top news

< ÎNAPOI

Evita amenzile la taxele de drum din Belgia

SHARE THIS ARTICLE

Evita amenzile sau taxele suplimentare, atunci cand folosesti aparate de taxare de tip EETS, indiferent de furnizor !

Stiati ca in Belgia amenzile pentru neplata taxei de drum sunt de 500 euro/la fiecare 3 ore?

Neplata taxei de drum se considera nu doar in situatia cand cineva nu a achitat (intentionat) taxa de drum ci si in acele cazuri in care ati crezut ca totul este in regula si circulati linistiti prin Belgia.

Nu este suficient sa instalezi aparatul de taxare la bordul vehiculului si atat. Trebuie să te asiguri că utilizatorul/șoferul a făcut toate setările corect, conform specificației FIECĂREI țări Europene tranzitate.

Evita amenzile la taxele de drum din Belgia. Acestea se aplica in mod frecvent atunci cand:

  1. Aparatul de taxare este introdus tarziu in priza. Este obligatoriu ca aparatul de taxare sa fie conectat la priza cu o ora inainte de a intra in aceasta tara. Taxarea/plata taxei de drum se face doar daca aparatul este tinut in priza.
  2. Pe aparatul de taxare sunt setarari gresite.

De multe ori utilizatorii/soferii introduc aparatul de taxare in priza doar cand intra in Belgia iar softul aparatului nu are timp suficient sa se conecteze la satelit pentru a putea comunica datele.

Urmareste instructiunile din materilul video pentru a face corect setarile si astfel evitati amenzile!

Dar lucrurile nu trebuie să fie atât de complicate. Specialiștii  în taxe de drum din echipa Smart Diesel DKV au realizat pentru voi o serie de instrucțiuni simple și ușor de parcurs de tine și echipa ta, astfel încât să fii sigur că în cazul companiei tale NU vei primi amenzi.

Urmărește și distribuie și echipei de șoferi setările și recomandările din materialul de aici:

Recomandari evitare amenzi taxe drum in Belgia!

Sunt simple și ușor de parcurs!

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Top news

You cannot copy content of this page