Top news

< ÎNAPOI

Taxa drum noua Spania

SHARE THIS ARTICLE

Operatorul spaniol de taxare BIDEGI a anunțat introducerea la plata a unui nou tronson de autostrada prin sistemul de taxare „Free Flow”.

Incepand cu 18 Ianuarie 2022 in Spania a fost introdusa o noua taxa de drum in Tara Bascilor, pe autostrada A 636 intre Beasain si Bergara,  portiune cunoscuta si sub denumirea de autostrada Deskarga.

Operatorul de taxare este Hasiera – Bidegi iar sistemul de taxare este Free-Flow. Acest sistem presupune taxarea fara oprire la bariere sau case de plata.

Informatii despre noul tronson taxabil de autostrada :

  • Lungimea tronsonului : 22.9 km
  • Tunele : 3 cu o lungime totala de 1.95 km
  • Poduri : 12, cu o lungime totala de 2 km
  • Conexiuni : in total 9, cu urmatoarele autostrazi si drumuri principale -NI si AP-1, GI-2632, GI-2635, GI-631 si GI-2630 (Ormaiztegi, Azpeitia, Ezkio-Itsaso, Gabiria, Zumarraga, Urretxu, Legazpi, Azkoitia si Antzuola).
  • Numar vehicule ce tranziteaza zilnic aceast tronson : in medie 19.000 (date din 2019)
  • Tarife practicate : Gure autobideak – Bidegi

 

Taxa de drum se aplica tuturor vehiculelor iar plata taxei se poate face in mod automat cu aparate de taxare DKV Box Europe sau DKV Box Select.

 Utilizatorii de aparate de taxare DKV nu trebuie sa se inregistreze separat pentru plata acestei taxe din Spania.

 Companiile ce nu au sistem de plata automat DKV trebuie sa se inregistreze pe site-ul operatorului BIDEGI, sa inregistreze vehiculele cu toate datele solicitate si sa faca plata taxei de drum cu un card bancar.

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatele de taxare DKV Box Europe  sau Telepass SAT, aparate ce vă facilitează plata autostrăzilor în Spania plus alte tări europene. In plus, folosind unul din aceste aparate, obtineti garantat reduceri la plata autostrăzilor în Spania.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page