Top news

< ÎNAPOI

Majorare tarife taxe drum Franta

SHARE THIS ARTICLE

De la 1 Februarie 2022 intra in vigoare majorarea tarifelor la taxele de drum din Franta.

Reteaua de autostrazi din Franta este gestionata de mai multi concesionari independenti. Practic, fiecare autostrada are un tarif propriu si nu exista un cost unitar/kilometru la nivel national, asa cum este in alte tari europene.

In fiecare an, la 1 Februarie, tarifele practicate de acestia sunt ajustate cu rata inflatiei din anul respectiv plus costurile lucrarilor din retea, daca este cazul.

De la 1 Februarie 2022 are loc o majorare de tarife la taxele de drum din Franta cu aproximativ 2%.

Specialistii nostri din departamentul de taxe drum au verificat majorarile de pret anuntate si au realizat un rezumat al modificarilor:

Harta autostrăzilor si a concesionarilor din Franța o găsiți aici iar decretul Guvernului francez prin care sunt anuntate modificarile il gasiti aici.

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatele de taxare DKV Box Europe  sau Telepass SAT, aparate ce vă facilitează plata autostrăzilor în Franta plus alte tări europene. In plus, folosind unul din aceste aparate, obtineti garantat reduceri la plata autostrăzilor în Franta.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page