Top news

< ÎNAPOI

Reduceri la plata autostrazii A63 Franta

SHARE THIS ARTICLE

Concesionarul autostrazii A63- Atlandes din sud-vestul Frantei a anuntat introducerea unor reduceri suplimentare la plata taxei de drum.

Incepand cu 1 Februarie 2022 vor intra in vigoare noile tarife aplicate de concedionarii auostrazilor franceze pentru plata taxelor de drum.

Gasiti aici detaliile cu cat vor fi majorate aceste noi tarife.

Tot de la această dată operatorul francez de taxe Atlandes va acorda o nouă reducere la tarifele sale de taxare pentru vehiculele cu motoare ecologice: vehicule alimentate cu gaz: „GNL – Gaz Natural Lichefiat“ sau „GNC – Gaz Natural Comprimat“.

Reducerea va fi de aproximativ 10% și va fi scazută automat din factura emisa de furnizorul de taxe drum, cu conditia ca acesta sa fi setarile necesare in sistemul de colectare taxe drum prin aparatele furnizate.

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatele de taxare DKV Box Europe  sau Telepass SAT, aparate ce vă facilitează plata autostrăzilor în Franta plus alte tări europene. In plus, folosind unul din aceste aparate, obtineti garantat reduceri la plata autostrăzilor în Franta.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page