Top news

< ÎNAPOI

Barometrul preturilor la motorina

SHARE THIS ARTICLE

Împreună cu echipa Transport Academy realizăm un barometru al preturilor la motorină în Europa, pentru a veni în sprijinul companiilor de transport din România.

Fie că vorbim de prețul carburantului, de modificările valorilor recuperabile ale accizelor la carburant sau de cotele de TVA aplicate în diferite state Europene, toate acestea au suferit foarte multe modificări în ultima perioadă.

Astfel, pentru a ne asigura că toti cei ce operează în piața de transport din România iau decizii corecte sau solicită prețul corect de la partenerii lor, le vom pune la dispoziție, periodic, un barometru al preturilor la motorină în tările de interes din Europa.

Barometrul și explicațiile detaliate privind impactul asupra costurilor de transport și logistică sunt realizate de echipa Transport Academy și susținute de Decebal Popescu, Senior Consultant.

Aici găsiți ediția din 02 Martie 2022:

 

 

Pentru ediția precedentă găsești detalii aici.

#SmartInfo a luat naștere din dorința noastră, echipa Smart Diesel, de a oferi companiilor de transport din Romania un suport la cel mai inalt nivel.

Astfel, vă punem la dispozitie într-un format ușor de parcurs informații relevante și articole de interes pentru activitatea de transport, atat la nivel local cât și internațional.

Noi suntem mereu cu ochii pe tot ceea ce se întâmplă în lumea transporturilor.

Tu fii mereu cu ochii pe noi.

Echipa Smart Diesel, part of DKV Mobility

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Opinions

You cannot copy content of this page