Top news

< ÎNAPOI

Acciza Belgia redusa in Martie 2022

SHARE THIS ARTICLE

Autorităţile belgiene au anunţat din nou o reducere a valorii accizei rambursabile pentru carburant.

Astfel, acciza la carburant din Belgia este redusa la valoarea de 0.082343 euro/litru. Această nouă măsură se aplică pentru perioada 19 Martie – 30 Septembrie 2022.

Până la această dată valoarea accizei rambursabile din Belgia era stabilită la 0,2269 euro/litru carburant pentru transport marfa si transport persoane si fusese modificata la inceputul acestui an.

Gasiti aici detaliile despre aceasta modificare iar aici istoricul valorilor accizei rambursabile din Belgia.

Toate companiile de transport rutier cu sediul social in UE pot solicita rambursarea unei cote din accizele platite la motorina in tari precum Belgia, Franța, Ungaria, Italia, Croația, Slovenia și Spania.

ATENTIE: Recuperarea accizei din Belgia se poate face numai daca aveti compania inregistrata in acest scop in evidenta autoritatilor din acesta tara.

In urma inregistrarii, autoritatile belgiene vor emite un numar de autorizatie. Recuperarea accizei se poate face doar pentru alimentarile efectuate dupa data emiterii numarului de autorizatie, insa nu si pentru alimentari mai vechi de 3 ani.

Serviciul de recuperare TVA si accize, oferit de Smart Diesel, vine in sustinerea nevoilor transportatorilor pentru un serviciu complet. Iti punem la dispozitie o echipa de specialiști în procesele de recuperarea sumelor de TVA și accize, cu o vastă experiență în relaționarea cu autoritățile din fiecare țară din Europa!

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page