Top news

< ÎNAPOI

Reduceri la plata tunel Frejus si Mont Blanc

SHARE THIS ARTICLE

Pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai mici prețuri si reduceri anuale la plata tunelurilor Frejus și Mont Blanc alegeți cardul Frejus oferit de Smart Diesel, part of DKV.

Practic, cu un singur card puteți plăti traversările prin oricare din cele două tuneluri și beneficiați de următoarele avantaje :

  • 20% reducere pe loc la fiecare trecere, comparativ cu tariful aplicat la folosirea altei modalitati de plata: card combustibil, card bancar, numerar.

Concret, costul unei treceri achitate cu cardul Frejus este de 279,35 euro comparativ cu 349,80 euro pentru plata din Franța și 355,70 euro pentru plata din Italia.

  • Recuperare TVA indiferent de țara în care se face plata.

IMPORTANT: Pentru plățile efectuate prin altă modalitate nu este posibilă recuperarea de TVA dacă trecerea se efectuează din Italia spre Franța.

  • Un discount suplimentar, oferit anual, în valoare de 13% din suma netă plătită în anul precedent.

Sumele anuale de acordă ca bonus pentru totalul traversărilor plătite în cursul anului precedent. În cazul clienților Smart Diesel aceștia beneficiază garantat de aceste reduceri.

  • Livrare gratuită în doar câteva zile lucratoare direct la biroul companiei de transport, de la momentul plasării comenzii de carduri.

Pentru comandarea cardului Frejus este suficient să ne trimiți un email pe adresa dkv@smartdiesel.ro dacă utilizezi déjà cardurile Smart Diesel DKV.

Sau poți solicita cardul Smart Diesel DKV  și ulterior ne asigurăm că beneficiezi de toate avantajele pentru compania ta.

Cardurile Frejus asigura astfel reduceri la plata tunelelor Frejus si Mont Blanc. Acestea pot fi comandate doar pentru vehicule a caror inaltime este >3m.

Cele doua tuneluri, Fréjus și Mont Blanc, fac legătura între Franța și Italia.

TunelulFréjus are o lungime de 12,8 km și lățime de 9 m și are două benzi de circulație. Pe partea franceză accesul spre tunel se face de pe autostrada A43 (Maurienne) ce pornește din Lyon, iar pe partea italiană, tunelul se conectează cu autostrada A32 (din direcția Torino).

Tunelul Mont Blanc are o lungime de 11,6 km și lățime de 8,6 m. Pe partea franceză autostrada A40 este cea care face accesul catre tunel iar pe partea italiană tunelul se conectează cu autostrada A5.

Operatorii de tunel Frejus (SFTRF) şi Mont Blanc (TMB) au anunțat la începutul anului 2022 o majorare a taxei de tranzit de 2.87% si se aplică pentru toate tipurile de vehicule.

Taxa de tunel se achita in functie de numarul de axe si clasa de emisie, iar accesul pentru vehiculele ce transporta materii periculoase se face obligatoriu cu escorta, aplicandu-se o taxa suplimentara celei de tranzit.

Tarifele aplicate în 2022 le gasiți aici.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice vă recomandăm să ne contactați.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page