Top news

< ÎNAPOI

Securitate maxima carduri motorina

SHARE THIS ARTICLE

Multiplele caracteristici de securitate ale sistemului DKV minimineaza riscul utilizării necorespunzătoare și sporesc controlul cardului de carburant. 

Cardurile de motorină ce le folosiți zilnic sunt asemenea cardurilor bancare de credit.

Dacă în cazul celor bancare acordăm o atenție sporită și folosim cele mai preformante limitări, de ce să nu folosiți sisteme performante de securizare și în cazul cardurilor de motorină ?

Astăzi avem la dispoziție numeroase sisteme de securizare a tranzacțiilor, trebuie doar să le folosești în favoarea ta și a afacerii tale.

  • Active ON DEMAND/ Activare la cerere– este o functie nouă disponibilă în portalul de client DKV Cockpit și presupune activarea cardurilor Smart Diesel DKV doar pe o perioadă scurtă, pentru efectuarea unor tranzacții/alimentări.

După expirarea intervalului de timp, cardul este resetat automat si devine inactiv . In restul timpului, tranzacțiile sunt respinse.

 

 

  • Restricții aplicate direct pe carduri.

Cardurile Smart Diesel DKV pot fi restricționate în funcție de nevoile de consum sau transport ale companiei, adică pot fi limitate pe sumă/zi/săptămână sau lună, pe zile ale săptămânii.

  • Setare alerte

Totodata poți seta alerte și atenționări ori de cîte ori cardul este utilizat sau depășeste standardele stabilite de tine. Notificările se primesc instant la momentul alimentării.

  • Securizarea cardurilor

Cu noua funcție de activare a cardului doar la cerere (On Demand) cardul va fi activ doar la momentul la care utilizatorul este la pompă și vrea să plătească alimentarea. Ulterior cardul devine inactiv și astfel riscul de fraude este redus la ZERO.

 

Reguli de bază în siguranță tranzacțiilor: 

1.      Nu scrie codul PIN pe card/ nu lăsă codul pin la vedere
2.     Ține cardul în permanență cu ține, nu îl lăsă nesupravegheat prin vehicul
3.     Setează limite pe carduri care să nu depășească nevoile tale reale de consum
4.     Setează alerte pe e-mail cu tranzacțiile ce pot fi suspecte
5.     Verifică în mod constant tranzacțiile efectuate cu cardurile companiei tale!
6.     Blochează imediat cardul dacă ai orice suspiciune privind tranzacțiile acelui card. 

 

Cardurile de carburant Smart DKV reprezintă serviciul complet pentru flota de vehicule.

Ne-am specializat în furnizarea cardului de combustibil ideal pentru fiecare tip de flotă sau vehicul. Fie că este vorba de camion, autobuz, autoutilitară sau autoturism, fie că este vorba despre flotă mică, medie sau mare, Cardul Smart Diesel DKV vă oferă acces la realimentare fără numerar și servicii legate de vehicule.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Top news

You cannot copy content of this page