Top news

< ÎNAPOI

Limitează ușor cardurile de motorină Smart Diesel DKV

SHARE THIS ARTICLE

Portalul digital DKV Cockpit este o platformă gratuită pentru clienții Smart Diesel DKV care vă permite să contorizați și să aveți o vizibilitate asupra întregului portofoliu de produse.

În această platformă puteți să:

 • comandați sau să blocați cardurile de combustibil sau de servicii
 • gestionați limite și notificări
 • păstrați și prelucrați date master online în orice moment
 • comandați produse și servicii
 • adăugați utilizatori noi, verificați și controlați restricțiile de achiziții

Setați limite cardurilor de motorină Smart Diesel DKV

În DKV Cockpit puteți să limitați utilizarea cardurilor în diferite moduri, personalizând în funcție de nevoile firmei dumneavoastră. Aceste limite sunt atât de timp, cât și de buget, evitând astfel posibilele fraude.

Limită de timp – se aplică perioadei stabilite și astfel limitează utilizarea maximă a unui card pe o perioadă de timp selectată.

Buget absolut – puteți să stabiliți o sumă care se diminuează treptat cu valoarea fiecărei tranzacții autorizate. Această sumă stabilită poate suporta modificări.

Pe lângă restricțiile aplicate direct pe cardurile de carburant, mai există și alte funcții care vă ajută să aveți control 100% asupra lor, fiind în permanență notificat de toate schimbările.

 

 

Funcție de notificare la atingerea limitei

Apare după stabilirea limitelor: puteți seta să primiți notificare pe email când s-a atins x% din limitele setate. Atenție, această funcție se aplică pentru toate limitele stabilite.

Mai există și alte alerte pe care le puteți avea pentru cardurile de motorină: ori de câte ori utilizatorul alimentează, fie când este introdus pinul greșit.

Securizați cardurile

Este foarte important pentru noi să asigurăm securitatea cardurilor dumneavoastră de carburant, astfel avem o nouă funcție On Demand. Cu aceasta, cardul poate fi activat doar atunci când utilizatorul este la pompă și vrea să plătească alimentarea. După, cardul devine inactiv, iar riscul de fraude este redus la maxim.

Reguli de bază în siguranța tranzacțiilor:

 1. Nu scrie codul PIN pe card/nu lăsa codul pin la vedere.
 2. Ține cardul în permanență cu tine, nu îl lăsa nesupravegheat.
 3. Setează limite pe carduri care să nu depășească nevoile tale reale de consum.
 4. Setează alerte pe e-mail cu tranzacțiile ce pot fi suspecte.
 5. Verifică în mod constant tranzacțiile efectuate cu cardurile companiei!
 6. Blochează imediat cardul dacă ai orice suspiciune privind tranzacțiile.

Platforma DKV Cockpit este un întreg univers, unde veți descoperi foarte multe funcții care vă vor ajuta să vă gestionați mai ușor afacerea și să aveți control 100% asupra cardurilor dumneavoastră de motorină, dar și a serviciilor conexe.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Top news

You cannot copy content of this page