Top news

< ÎNAPOI

Cardul Smart Diesel DKV iti ofera cel mai bun pret in Italia vs Austria

SHARE THIS ARTICLE

Datorită fluctuațiilor mari de preț la carburant dar și a noilor taxe de CO2 intorduse din Octombrie, prețul la motorina în Italia devine mult mai atractiv decât în Austria!

Faci transport pe ruta Germania- Italia via Brennero, Austria?

Acum ai posibilitatea de a economisi cu până la 38 cenți net pe litru față de cel mai bun preț din Austria, prin simpla mutare a alimentărilor în Italia.

Prin cardul Smart Diesel DKV îți oferim posibilitatea de a muta  alimentările în Italia în stații cu pret fix ce este GARANTAT timp de 14 zile, indiferent de fluctuațiile de preț din piață.

Aplică acum pentru cardul Smart Diesel DKV

Prețul este comunicat prin aplicația de clienți DKV, în avans, la începutul și jumatatea lunii și este fix pentru următoarele 14 zile.

Sțiai că?

  1. DKV Mobility este unicul furnizor din piață care poate garanta în avans prețul alimentărilor tale din Italia pentru 14 zile, într-un număr limitat de stații
  2. Pretul la carburant în Austria a crescut începand cu 1 Octombrie cu 0.075 euro net pe litru ca urmare a introducerii unei noi taxe de poluare? Mai multe detalii aici – .
  3. Ulterior acestei majorări, ca urmare a variațiilor din piață, prețul a continuat să crească, astfel că în ultimele 10 zile, a crescut cu peste 27 euro cenți net per litru?
  4. În aceste condiții, prețul motorinei în Italia este mult mai atractiv decât în Austria?

Noi, echipa Smart Diesel part of DKV Mobility monitorizăm permanent variația prețurilor la carburant în toată Europa și îți oferim suport în alegerea celei mai ieftine variante de alimentare.

Dacă îți dorești să lucrezi cu echipa de profesioniști Smart Diesel DKV, alegi :

  • să fii protejat de schimbările bruște de preț, în aceste perioade tulburi,
  • să ai alături o echipă de peste 130 oameni dedicați ce îți livrează în timp real informații utile pentru afacerea ta,
  • ca șoferii tăi să aibă în buzunar un card complet cu acces la aproximativ 70.000 stații de alimentare în Europa.

Ne puteți scrie pe adresa de mail dkv@smartdiesel.ro

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page