Top news

< ÎNAPOI

Achiziționează rovinieta de pe portaluri SIGURE!

SHARE THIS ARTICLE

Conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în mediul online există site-uri neautorizate care comercializează roviniete, iar prețurile pot fi și cu 200% mai mari față de cele reale. Puteți să citiți știrea oficială aici.  

Echipa Smart Diesel vă sfătuiește să achiziționați întotdeauna rovinieta din surse sigure, autorizate. Când achiziționați online, verificați în permanență sursa site-ului, să fie una de încredere.

Clienții Smart Diesel pot achiziționa rovinieta SIMPLU și SIGUR!

Opțiunile de plată sunt:

  • Utilizatorii de Carduri Smart Diesel pot achiziționa online, simplu și rapid, prin portalul de client Smart Management sau prin aplicația mobilă de client. Aveți de făcut câțiva pași simpli:
  1. Logați-vă în aplicația de client
  2. Aveți o zonă dedicată pentru Viniete (RO și HU)
  3. Selectați Rovinieta
  4. Introduceți datele vehicului și perioada de valabilitate a acesteia

Nu uitați! Pe lângă achiziția rovinietei RO și HU, din platforma online de client, puteți să vă plătiți Taxa de Pod Fetești sau să vă rezervați un loc pe Feribot. Simplu, sigur, rapid!

 

  • Utilizatorii de Carduri Smart Diesel DKV pot achiziționa rovinieta doar fizic de la stațiile partener din România, din cele cu personal și care au capacitatea să emită Rovinietele.

Lista stațiilor partener din România o puteți accesa de aici.

Atenție! Trebuie să aveți rovinieta valabilă atunci când intrați cu vehicului pe teritoriul României. Există camere de supraveghere amplasate în imediata apropiere a punctelor de acces în țară. Amenzile sunt aplicate la momentul verificării vehiculului dacă se constată ca nu are rovinietă valabilă sau emisă.

Atenție! În România, valoarea amenzilor s-a majorat! Pentru categoriile de vehicule transport marfă și persoane amenzile sunt de până la 6 ori mai mari ca în trecut. Puteți vedea valorile actuale aici.

Dacă aveți nevoie de detalii sumplimentare ne puteți contacta aici.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page