Top news

< ÎNAPOI

Kopilot, cea mai scurtă rută spre profit

SHARE THIS ARTICLE

KOPILOT, prima aplicație din România care îți garantează că vei alimenta mereu la cel mai mic preț!

Pentru companiile de transport internațional, anul 2022 a venit cu provocări majore: după câțiva ani de pandemie, un conflict armat generează valuri de impact pentru aproape toate părțile, o creștere cu peste 50% al prețului motorinei, care împreună cu inflația și  deficitul de șoferi în continuă creștere, înconjurat de un pachet de mobilitate extrem de controversat, au schimbat complet industria.

Toate acestea se suprapun cu nevoia de a implementa procese și unelte digitale noi, pentru o mai bună planificare a afacerii și adaptarea afacerilor pentru a supraviețui.

Care este soluția, în acest context?

În Noiembrie 2022 a fost lansată în premieră aplicația Kopilot, prima aplicație din România care îți garantează cel mai mic preț de alimentare cu motorină din toată Europa.

Aplicația este dedicată exclusiv afacerilor din transport.

Accesează KOPILOT

Ce este Kopilot?

KOPILOT este prima aplicație inteligentă de planificare a rutelor de transport care ajută transportatorii să identifice planul de alimentare optim, să estimeze corect costurile cu combustibilul și taxele de drum pe rutele tranzitate și astfel să obțină curse profitabile pentru afacerea lor. 

Avantajele aplicației Kopilot:

  • Prețurile la combustibil sunt actualizate zilnic. Astfel, vei știi mereu unde, când și cât să alimentezi pe fiecare rută de transport la cele mai mici prețuri din Europa.
  • Trimiți ruta șoferului în modulul de navigare GPS, iar el știe exact unde să oprească și cât să alimenteze.
  • Optimizarea costurilor în funcție de condițiile tale comerciale.
  • Planifici inteligent rutele pe baza specificațiilor camioanelor. Aplicația îți oferă posibilitatea să introduci specificațiile camionului pentru a știi exact cât te costă acel transport.
  • Calculează taxele de drum. Astfel, vei avea o vizibilitate cât mai amplă asupra costurilor unui transport.
  • Poți crea conturi de utilizator pentru întreaga flotă. Accesul la aplicația Kopilot se face prin abonament lunar sau anual.
  • Hărțile sunt dedicate pentru camioane deoarece sunt integrate cu aplicația HERE.
  • Economisești până la 5.000 euro/an/camion.

Cum funcționează aplicația Kopilot?

Kopilot poate fi folosit de la birou, de către dispeceri, dar și în cursă, de către șoferi. Dispecerii, după ce au introdus informațiile despre transport, află care este planul de alimentare cu cel mai mic cost și trimit ruta gerenată către șofer, împreună cu stațiile de alimentare și cantitățile de motorină necesare.

 

Aplicația Kopilot este dezvoltată de Smart Diesel part of DKV, companie care oferă soluții de mobilitate de peste 11 ani pe piața din România. 

Utilizarea soluțiilor digitale creează noi oportunități de dezvoltare, de  îmbunătățire a performanței și de creștere a profitului. Într-o lume în care viteza este esențială pentru business, Smart Diesel part of DKV Mobility oferă soluții digitale precum alimentarea cu telefonul, prin aplicația App&Go sau planificarea rutelor de transport prin aplicația KOPILOT, ele devenind un standard pentru companiile care doresc să își mențină un avantaj competitiv pe piață.

Tu ce concetrezi pe transport, noi facem restul!

 

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page