Top news

< ÎNAPOI

Smart Diesel își extinde rețeaua de acceptanță cu o nouă stație în Bolintin-Deal

SHARE THIS ARTICLE

Ne bucurăm să vă anunțăm că începând cu 29 Noiembrie 2022 aveți acceptanță într-o nouă stație: Smart Diesel – Bolintin-Deal .

Noua stație dispunde de 5 pompe de alimentare motorină și este așezată strategic, având o poziționare foarte bună și facilă.

Stația este poziționată în imediata apropiere a autostrăzii A1: București – Pitești.  

Adresa stației este: comuna Bolintin-Deal, strada Industriilor, nr. 7A, Cod poștal: 087015, județul Giurgiu 

Coordonate GPS: Lat.: 44.470760; Long.: 25.820986

Cu aceaste noi investiții compania continuă eforturile prin care ofera transportatorilor acces la o rețea extinsă de stații bine poziționate și cu un acces facil pentru alimentarea vehiculelor.

Vă reamintim faptul că rețeaua de stații Smart Diesel din România s-a extins în ultimul an cu noi stații în zone importante și bine poziționate pentru accesul vehiculelor de mare tonaj:

În toată rețeaua de stații Smart Diesel se găsește carburant la o calitate superioară – Diesel Plus. Acesta asigură atât o performanță crescută a eficienței flotei ce utilizează acest tip de carburant, cât și o reducere a consumului.

Suplimentar, utilizatorii de card Smart Diesel sau Smart Diesel DKV beneficiază de multiple beneficii financiare, prin asigurarea unui preț competitiv la stațiile Smart Diesel din România.

Pentru mai multe detalii cu privire la întreaga rețea de stații și servicii Smart Diesel vă recomandăm să luați legătura cu unul dintre reprezentații de vânzări sau accesați site-ul: .

Echipa Smart Diesel

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page