Top news

< ÎNAPOI

Extinderea retelei de drumuri taxabile Slovacia 2023

SHARE THIS ARTICLE

Myto SK a anunțat oficial extinderea retelei de drumuri taxabile din Slovacia de la 1 Ianuarie 2023.

Potrivit unui comunicat de presă publicat de Skytoll pe 30 Decembrie 2022, de la 1 Ianuarie 2023 reteaua de drumuri taxabile se extinde cu 11 noi tronsoane.

Tot de la aceasta dată 5 tronsoane au fost scoase din sistemul de taxare și diferiți alți parametri ai 80 de secțiuni de drum vor fi modificați.

Tarifele aplicate pe fiecare categorie de drum taxabil le găsiți AICI iar harta drumurilor taxabile din Slovacia o găsiți AICI.

Utilizatorii de card Smart Diesel DKV pot plăti taxa de drum din Slovacia cu ajutorul unui aparat local SkyTOLL. Taxa se poate achia în două variante:

  1.  Post-pay:  Aparatul se poate conecta post-pay la cardul Smart Diesel DKV – contactați echipa Smart Diesel.
    Aparatul poate fi obținut din punctele de distribuție după efectuarea înregistrării efectuate cu ajutorul echipei de taxe drum Smart Diesel.
  2. Pre-pay: Aparatul se poate încărca în avans utilizând cardul Smart Diesel DKV, card bancar sau numerar.

După toate modificările anunțate de SkyToll numărul de tronsoane de drum specificate crește la un total de 2004, iar lungimea rețelei de tronsoane de drum specificate ajunge la 8.242 km.

Dacă ești interesant de detalii specifice, îți recomandăm să ne contactezi la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau să iei legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page