Top news

< ÎNAPOI

Majorare tarife taxe drum Italia in 2023

SHARE THIS ARTICLE

Autostrade per Italia a majorat tarifele aplicate taxelor de drum cu 2%, la începutul anului 2023. Urmează o nouă majorare de tarif la jumătatea acestui an.

Autoritățile din Italia au anunțat o majorare a tarifelor aplicate la unele taxe de drum din Italia, începând cu 1 Ianuarie 2023.

Astfel, Autostrade per Italia, unul dintre concesionarii de drumuri taxabile din Italia, a implementat o majorare a tarifelor aplicate de la începutul acestui an.

Creșterea de tarife este de 2% aplicată de la 1 Ianuarie 2023 și va fi urmată de o nouă majorare de tarife la 1 Iulie 2023, creștere de 1.34%.

Conform declarațiilor făcute de Matteo Salvini, Ministru al Transportului si Infrastructurii din Italia,  susține că a fost evitată „o creștere care s-a apropiat de 5%. Prin urmare „creșterile pe tronsoanele implicate sunt mai mici decât inflația”

Pentru moment, pe site-ul oficial al Autostrade per Italia nu au fost publicate valorile indexate, aici găsiți valorile valabile din 2018 aplicate până la finalul anului trecut- aici.

Utilizatorii de card Smart Diesel DKV pot plăti taxa de drum din Italia direct cu aparatul de taxare DKV BOX EUROPE.

Echipa Smart Diesel DKV vă pune la dispoziție aparatul UNIC de taxare DKV Box Europe  ce vă facilitează plata taxelor de drum din 11 țări din Europa, inclusiv Italia. În plus, folosind aparatul de taxare, obtineți garantat reduceri la plata autostrăzilor în Europa. Puteți să aflați mai multe detalii despre aparatul de taxare DKV BOX Europe aici.

Dacă ești interesant de detalii specifice, îți recomandăm să ne contactezi la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau să iei legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page