Top news

< ÎNAPOI

Aparatele pentru plata taxelor de drum: de ce este important să ai unul?

SHARE THIS ARTICLE

Lumea transportului este una dinamica si mereu in schimbare. Dacă faci transport internațional trebuie să fii mereu la curent cu schimbările intervenite în tările Europene atunci când vine vorba despre taxele de drum plătite de vehiculele de mare tonaj.

Alege să plătești simplu și rapid taxele de drum prin intermediul unui partener de încredere. Acesta te scapă de grija verificărilor suplimentare pentru fiecare aparat sau taxă de drum în parte.

Echipa Smart Diesel part of DKV Mobility s-a specializat în furnizarea celor mai bune și eficiente soluții de taxare, astfel încât afacerea ta să fie mereu în câștig.

De ce este important să ai un aparat pentru plata taxelor de drum?

În țările din Europa este obligatorie plata taxele de drum, iar valoarea acestora diferă în funcție de mai mulți factori:

  • tonaj, clasa de emisii, numărul de osii sau kilometrii parcurși.

Pe lângă acest aspect, dacă nu ai un aparat unic de taxare, fiecare țară din Europa are metode diferite pentru plata acestora. De exemplu în unele țări ai nevoie de aparatul local de taxare, în altele poți achita taxa de drum cu tichet de tranzit.

Aparate de taxe de drum – Smart Diesel DKV

Smart Diesel DKV pune la dispoziția ta și a afacerii tale mai multe aparate de taxare, în funcție de specificul și nevoile tale de transport. Beneficiile utilizării acestora sunt:

  • Siguranță și confort : orice nouă rută vei alege, vei fi mereu sigur că șoferii tăi se pot baza pe un partener ce le poate oferi soluții de taxare
  • Costuri mai mici: reduceri la plata taxelor de drum în anumite țări din Europa, în funcție de aparat.
  • Timp economisit: șoferii vor utiliza benzile special indicate la stațiile de taxare.
  • Plătești simplu și rapid taxele de drum din mai multe țări, în funcție de aparatul pe care îl ai.

Aparatele de taxare oferite clienților Smart Diesel DKV sunt persoanalizate pe nevoile lor de transport.

DKV BOX Europe

Plătești taxele de drum cu un SINGUR aparat în 11 țări din Europa, iar utilizarea lui îți aduce reduceri importante. Dacă vrei să aflii mai multe, ai detalii aici.

DKV BOX Select

Plătești taxele de drum din: Franța, Spania, Portugalia, dar și poduri și tuneluri: Warnow și Herren (Germania), Liefkenshoek (Belgia). Suplimentar: taxe pentru parcări supravegheate în Franța și Spania. Aparatul este destinat vehiculelor mai mari de 3,5 tone și cu o înalțime mai mare sau egală cu 3 m.

Liber-t BOX

Cu acest aparat plătești taxele de drum din Franța. Acesta este destinat vehiculelor cu greutatea mai mică sau egală cu 3.5 tone și înălțimea mai mică de 3 metri (categoria 1,2 sau 5).

Telepass

Plătești taxele de drum din Italia și poate fi comandat pentru orice tip de autovehicul (inclusiv autoturism), iar stabilirea categoriei de taxare se face pe loc, la poartă.

Alege să plătești taxele de drum SIMPLU și RAPID. Dacă ai nevoie de detalii specifice ne poți contacta la adresa de mail dkv@smartdiesel.ro.

 

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page