Top news

< ÎNAPOI

Majorare tarife taxe drum în Franța 2023

SHARE THIS ARTICLE

Rețeaua de autostrăzi din Franța este gestionată de mai mulți concesionari independenți. Practic, fiecare autostradă are un tarif propriu și nu există un cost unitar/kilometru la nivel național, așa cum este în alte țări europene.

În fiecare an, la 1 Februarie, tarifele practicate de aceștia sunt ajustate cu rata inflației din anul respectiv plus costurile lucrărilor din rețea, dacă este cazul.

De la 1 Februarie 2023 s-au majorat tarifele taxelor de drum din Franța cu aproximativ 4,75%.

Regăsești mai jos valorile de creștere pentru principalii concesionari de autostradă:

  • Decretul Guvernului francez prin care sunt anunțate modificările și tarifele desfășurate îl găsiți aici.
  • Harta autostrăzilor și a concesionarilor din Franța o găsiți aici.

Majoritatea țărilor din Europa au anunțat modificări ale tarifelor taxelor de drum la începutul anului 2023. Acestea pot suferi modificări pe parcursului anului și de aceea este important să fii mereu la curent cu valoarea acestora.

Fii mereu informat despre tarifele taxelor de drum – Kopilot PRO

Noi, echipa Smart Diesel DKV, ținem cont de nevoile transportatorilor și ne dorim să venim în sprijinul lor. Astfel, am dezvoltat o aplicație care va fi copilotul afacerii tale, dar și al echipei în aceste vremuri incerte, pline de modificări. 

În aplicație se regăsește un modul dedicat Taxelor de drum, unde poți vedea care sunt tarifele curente pentru țările de inters.

Kopilot PRO te ajută să alegi zilnic cel mai mic preț la motorină pe rutele tale. Ține cont atât de condițiile comerciale și discount-urile negociate, cât și de accizele recuperabile și subvenții. 

DKV BOX EUROPE – un singur aparat pentru plata taxelor de drum în Europa

Echipa Smart Diesel îți pune la dispoziție aparatul de taxare DKV Box Europe ce îți facilitează plata autostrăzilor în Franța plus alte tări europene. În plus, obții garantat reduceri la plata autostrăzilor în Franta, de până la 13%, dar nu numai.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page