Top news

< ÎNAPOI

Kopilot PRO – Ajutorul de încredere al dispecerilor

SHARE THIS ARTICLE

De câte ori ai câștigat curse pe rute noi și a fost necesar să calculezi de la zero costurile de transport? De câte ori s-a întâmplat ca la final să îți dai seama că profitul a fost sub așteptări sau mai rău, ai ieșit în pierdere?

Pentru aceste situații am dezvoltat o nouă aplicație, care să te ajute cu prețurile combustibilului actualizate zilnic și cu toate calculele necesare pentru a estima corect costul cu combustibilul și taxele de drum pentru o cursă. Kopilot, este primul instrument de planificare a rutelor care ajută transportatorii să obțină curse profitabile, alimentând mereu la cel mai mic preț. 

Cum funcționează Kopilot PRO?

Aplicația este destinată utilizatorilor de carduri Smart Diesel DKV și ține cont de prețurile nete,  specificațiile camionului și de țările tranzitate pentru a genera planul de alimentare ideal. Prețurile nete reprezintă prețurile din rețeaua DKV din care se deduc discountul negociat, accizele și subvențiile. Ele sunt actualizate zilnic în aplicație.

Practic, tu trebuie să introduci detaliile cursei – punctele de livrare, tipul camionului, încărcătura, iar aplicația îți oferă ruta cu cel mai mic preț al combustibilului. Din Kopilot afli pe loc care sunt taxele de drum pentru fiecare ţară tranzitată în funcţie de rută și astfel eviți amenzile.

În plus, Kopilot include un modul de navigare prin GPS pentru șoferi, cu hărți speciale pentru camioane și trasee ADR, susținute de tehnologia HERE WeGO disponibil pentru device-uri Android.

Află mai multe!

Kopilot PRO – Ajutorul de încredere al dispecerilor

Aplicația este în orice situație un copilot de încredere pentru tine, ca dispecer. Atunci când:

  • ai rute noi și trebuie să calculezi pentru prima dată costul cu taxele de drum și combustibilul pentru ele

Te poți baza pe Kopilot pentru a-ți genera planul de alimentare optim, ce include și costul cu taxele de drum.

 

  • ai curse recurente și prețul combustibilului se modifică zilnic 

Poți utiliza Kopilot pentru a verifica cele mai recente prețuri la motorină și identifică cel mai mic cost total cu combustibilul pentru rutele tale. 

 

  • echipa se mărește, iar dispecerul este la început de drum.

Dacă ai în echipă un dispecer nou, la început de drum, aplicația Kopilot îi va ușura munca atât lui, cât și celorlați colegi. Astfel, durata de training va fi mai mică, vor fi mai puține greșeli, iar dispecerul se va putea ocupa mai repede de activitățile specifice. 

Alege să ai alături un instrument inteligent de planificare a rutelor! Poți uita de foaie, pix sau Excel și de timpul pierdut zilnic în a compara și căuta prețul cel mai mic la motorină.

Kopilot – Alimentează mereu la cel mai mic preț

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page