Top news

< ÎNAPOI

Rezervă un loc pe feribot cu Smart Diesel DKV

SHARE THIS ARTICLE

Cheia succesului în domeniul transporturilor este oferirea celor mai rentabile, flexibile și eficiente servicii. Accesibilitatea oricând, oriunde, a beneficiilor tale, optimizarea rutelor de transport și implicit a costurilor tale, este promisiunea pe care o facem partenerilor noștri.

Prin portofoliu de produse și servicii ale Smart Diesel DKV, oferim posibilitatea companiilor din România să aleagă în funcție de particularitățile fiecăruia, serviciile potrivite oricărui tip de afacere: de la carduri de carburant, până la recuperare TVA și accize, plata taxelor de drum etc.

De exemplu, dacă faci transport internațional, știi că traversările cu feribotul sunt una dintre cele mai bune opțiuni atunci când se face transportul între două locații separate de apă.

Smart Diesel DKV îți oferă posibilitatea de a face rezervări online pentru feribot din platformele de client, în funcție de cardul pe care îl utilizezi.

Rezervă simplu și rapid un loc pe feribot cu Smart Diesel

  • Pentru clienții care au carduri Smart Diesel (cardul roșu) rezervările de feribot se fac din platforma .
  • Pentru clienții care au carduri Smart Diesel DKV (cardul portocaliu) rezervările de feribot se fac din platforma DKV Cockpit.

Ambele platforme sunt universul unde vei descoperi foarte multe funcții care te vor ajuta să îți gestionezi mai ușor afacerea și să ai control 100% asupra cardurilor tale de motorină, dar și a serviciilor conexe.

Indiferent de cardul de combustibil pe care îl ai, beneficiile rezervării unui loc pe feribot prin Smart Diesel DKV sunt următoarele:

  • Vezi în timp real care este costul rezervării
  • Poți selecta specificațiile camionului
  • Poți selecta pentru care vehicul dorești să faci rezervarea
  • Șoferul economisește timp prețios deoarece nu mai este necesar să aștepte în porturi pentru a face rezervarea
  • Totul este simplu, rapid și sigur

Află mai multe detalii despre beneficiile pe care le ai în platforma DKV Cockpit – aici.

Află mai multe detalii despre beneficiile pe care le ai în platforma Smart Management – aici.

Dacă ești intereast de detalii specifice, îți recomndăm să ne contactezi la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau ia legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page