Top news

< ÎNAPOI

Kopilot te ajută să crești profitabilitatea afacerii tale!

SHARE THIS ARTICLE

Fluctuațiile mari de prețuri la motorină, majorarea taxelor de drum în Europa, diminuarea cererii de servicii de transport marfă sunt doar câteva dintre schimbările din primul trimestru al anului. Astfel, nu este deloc surprinzător că specialiștii preconizează profituri mici la finalul anului.

Instabilitatea pieței atât in Europa, cât și în România, afectează toate companiile, printre care și cele din transport. Dacă înainte știai pe termen mediu în ce țări să alimentezi, acum prețurile la carburant se modifică de pe o zi pe alta. 

Menține avantajul competitiv

Este important ca în aceste vremuri instabile să te poți adapta rapid și să găsești soluții care să te ajute să îți menții avantajul competitiv. Poți începe prin eficientizarea curselor și optimizarea costurilor, asta va face diferența dintre afacere profitabilă sau nu. 

În prezent, domeniul transporturilor trece și printr-o criză de personal. De multe ori echipa are un volum de lucru mai mare și responsabilități suplimentare. În plus, trebuie să depună mai mult efort pentru a fi la curent cu modificările frecvente, iar zilnic trebuie să știe în ce țară este mai avantajos să alimenteze camioanele. 

Kopilot 

Noi, echipa Smart Diesel DKV, ținem cont de nevoile transportatorilor și ne dorim să venim în sprijinul lor astfel, am dezvoltat o aplicație care va fi copilotul afacerii tale, dar și al echipei în aceste vremuri incerte. 

Kopilot este primul instrument de control al costurilor care te ajută să alegi zilnic cel mai mic preț la motorină pe rutele tale. Ține cont atât de condițiile comerciale și discount-urile negociate, cât și de accizele recuperabile și subvenții. 

Kopilot – cea mai scurtă rută spre profit

  1. Atunci când planifici o rută între punctul A și punctul B, nu este mereu important să găsești cea mai scurtă rută, ci pe cea mai eficientă ținând cont de mai multe variabile. Aplicația Kopilot te ajută în găsirea rutelor profitabile. 
  2. Afli care sunt taxele de drum în țările tranzitate direct în aplicația Kopilot.
  3. Nu vrei să tranzitezi o anumită țară din diferite motive? În aplicația Kopilot, pe ruta pe care o planifici, poți exclude țările prin care nu vrei să treacă camionul tău. 
  4. Eficientizarea timpului: căutarea celui mai mic preț de alimentare, zilnic, este o activitate consumatoare de timp. Cu ajutorul aplicației ruta cu cel mai mic preț este generată în doar cateva secunde. 

Accesează KOPILOT

Într-o lume dinamică, pentru a ține pasul cu toate modificările, este necesar să integrezi instrumente digitale care să îți ofere un profit cuantificabil. Alege aplicația Kopilot și vei reduce costurile de transport anuale cu până la 5.000 euro pe fiecare camion.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page