Top news

< ÎNAPOI

Factoring pentru transportatori- noul serviciu oferit de Smart Diesel

SHARE THIS ARTICLE

În contextul economic actual, cu numeroase semnale de recesiune și instabilitate financiară, companiile de transport sunt nevoite să acorde o atenție sporită fluxului de numerar și mai ales termenilor de încasare a facturilor de transport.

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri, am încheiat un parteneriat cu Instant Factoring, pentru a le oferi transportatorilor din România un serviciu financiar nou: finanțare instant (factoring).

Ce este factoringul?

Factoringul este o soluție ușoară de accelerare a cash-flow-ului unei companii, printr-o încasare mai rapidă a banilor, decât termenul agreat cu clientul, de 30, 60, 90 sau chiar 120 de zile.

Cum funcționează, în general?

Compania de transport vinde creanța/factura de încasat către un terț (companie numită factor), care în schimbul unui comision fix, lunar, comunicat încă de la început, îi plătește valoarea în avans, atât timp cât factura se încadrează în condițiile de eligibilitate: să fie în termen și să nu existe dificultăți la încasarea acesteia.

Factoringul se adresează tuturor companiilor ce au nevoie de acces mai repede la lichidități. Astfel, antreprenorii își pot plăti mai departe furnizorii sau angajații, pot investi în procesele interne sau începe proiecte noi.

Beneficiile oferite clienților Smart Diesel:

Începând cu luna Aprilie 2023 clienții Smart Diesel pot încasa banii pe loc pentru facturile sau chiar pentru comenzile de transport ce urmează să le efectueze, direct pe cardul de combustibil Smart Diesel.

  •  50% în avans – pe cardul de combustibil Smart Diesel, pentru cheltuieli cu motorină sau taxele de drum
  • 50% la emiterea facturii – direct în contul bancar, imediat ce factura a fost confirmată de către clientul dumneavoastră

Despre factoring pentru transportatori – noul serviciu oferit de Smart Diesel poți afla mai multe detalii și aici.

Fințarea clienților Smart Diesel este oferită în parteneriat cu Instant Factoring – companie specializată în factoring, cu experiență și experiză în domeniu.

Avantajele factoringului:

  • Acces rapid la numerar. Nu mai este necesar să aștepți încasarea facturilor, poți primi o infuzie imediată de numerar.
  • Economisești timp. Procesul este 100% online și nu implică birocrație, ceea ce îți permite să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante pentru afacerea ta.
  • Îți poți dezvolta rapid afacerea. Un cash-flow constant în firmă, obținut prin finanțarea facturilor, îți permite să îți pui planurile de dezvoltare în practică fără să fie nevoie să aștepți să încasezi fiecare factură pe rând.
  • Scapi de grija incertitudinii. Atunci când apare o criză, este esențial să ai acces la cash. În vremurile actuale, de incertitudine economică, un flux de numerar constant în firmă îți poate salva afacerea.

Dacă ești interesant de detalii specifice, îți recomandăm să ne contactezi la adresa de email office@smartdiesel.ro sau să iei legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

 

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page