Top news

< ÎNAPOI

Achită simplu și rapid alimentările cu telefonul mobil la Smart Diesel Pecica!

SHARE THIS ARTICLE

Smart Diesel Pecica este prima stație de alimentare din România unde poți achita alimentările cu telefonul mobil, prin funcția App and Go. În era schimbării și a digitalizării, continuăm să îți oferim produse și servicii în ton cu aceste vremuri.  

În curând vor urma și alte stații de alimentare din România unde vei putea achita alimentările cu telefonul mobil.  

Smart Diesel Pecica 

Pecica este cea mai mare stație de alimentare a camioanelor din România. Aceasta are 24 de pompe cu debit mărit, AdBlue, parcare securizată (Smart Autohof) certificată european la cele mai înalte standarde, plus servicii dedicat șoferilor: restaurant, wi-fi, dușuri etc.  

Funcția App and Go – plata cu telefonul mobil

Este cea mai nouă funcționalitate a aplicației de mobil DKV Mobility App, disponibilă în App Store și Google Play. Practic, aceasta transformă telefonul tău mobil într-un card de combustibil digital, iar șoferii companiei tale au acces în aplicație prin drepturi exclusive.  

Cum funcționează App and GO? 

  1. Intră în aplicația DKV Mobility App, accesează „Hartă” și selectează filtru App&Go 
  2. Seletează stația unde vrei să alimentezi 
  3. Când ajungi în stație, oprește la o pomba liberă și selectează în aplicație „Plătește contactless aici” 
  4. Urmărește pașii și alimentează  
  5. Bonul îl primești online, pe e-mail. 

Avantajele utilizării funcției App and GO:  

  1. Este o altă metodă de siguranță a cardului Smart Diesel DKV – șoferul nu trebuie să mai folosească cardul fizic de combustibil, îl va accesa direct din aplicație. Astfel, acesta va fi întotdeauna la loc sigur.  
  2. Economisești timp – deoarece nu mai trebuie să te duci fizic să achiți alimentarea, totul se face direct din telefonul tău mobil. 
  3. Salvează stațiile favorite –  direct în aplicație, iar data viitoare îți va fi mult mai ușor să găsești stașia dorită. 
  4. Totul este 100% online – achiți direct din aplicație, bonul îl primești pe e-mail. 

Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre cum poți utiliza noua funcție App and Go sau vrei să aflii alte detalii specifice, ne poți scrie la adresa de e-mail dkv@smartdiesel.ro sau poți lua legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.  

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page