Top news

< ÎNAPOI

3 avantaje cheie pentru transportatori ale unui serviciu software dedicat

SHARE THIS ARTICLE

Dacă ai o afacere în transporturi, știi cât de importante sunt economiile la costurile cu combustibilul și cum pot impacta profitul companiei tale. Ei bine, există un serviciu software care face diferența în acest sens – Kopilot.

Kopilot este un instrument Smart care te ajută să planifici rutele de transport din Europa pentru a obține cel mai mic cost cu combustibilul.

Ce este interesant la Kopilot este că funcționează ca un serviciu conectat la cardul Smart Diesel DKV. Astfel, nu trebuie să cheltuiești bani pe hardware, instalare, implementare, update-uri și tehnicieni. Ai un cont gratuit sau un abonament care îți oferă tot ce presupune un software. Singurul lucru de care ai nevoie este un dispozitiv cu Internet.

Pentru că este un serviciu software, Kopilot îți oferă 3 avantaje cheie:

  • Este accesibil oricând și de oriunde

Cât timp ai o conexiune stabilă la Internet, poți accesa Kopilot oricând, de oriunde și de pe orice dispozitiv. 

 

  • Plătești doar pentru ce ai nevoie acum 

Ai nevoie doar să verifici prețurile tale zilnice la motorină sau să estimezi rapid taxele de drum? Folosești un cont gratuit. Ai nevoie să generezi planuri de alimentare? Alegi un abonament dedicat. 

 

  • Este ușor de utilizat

Aplicația este intuitivă și te ghidează pas cu pas prin tutoriale cum să folosești toate funcționalitățile disponibile.

Kopilot a fost proiectat de oamenii din transport pentru oamenii din transport, astfel încât să răspundă nevoilor și provocărilor cu care se confruntă aceștia. De aceea, Kopilot este soluția pe care o căutai pentru a economisi la costurile cu motorină și a crește profitul companiei tale.

Descoperă un serviciu inovator, proiectat special pentru nevoile transportatorilor și ușor de folosit. Încearcă gratuit Kopilot și începe să planifici rute profitabile.

Alte știri despre Recomandari

You cannot copy content of this page