Top news

< ÎNAPOI

TOP 3 diferențe între factoring și creditare

SHARE THIS ARTICLE

Factoringul și creditarea sunt două metode prin care o companie poate obține finanțare. Atunci când ai de ales din cele două variante, ar fi util să cunoști câteva diferențe.

Am realizat pentru tine un top 3 al celor mai importante  diferențe între cele două metode și anume:

1. Acces rapid la lichidități

Factoringul permite o obținere rapidă a lichidităților prin vânzarea facturilor neachitate, fără a aștepta termenul de plată al clienților. In schimb, creditarea implică un proces de aplicare mai riguros, care necesită furnizarea de documente suplimentare și îndeplinirea criteriilor stricte de creditare.

2. Asigurarea de credit

În general, băncile oferă finanțare doar în limitele impuse de asigurătorii de credit, asta presupune o limitare de creditare. Instant Factoring, partenerul Smart Diesel aprobă limitele de credit fără să fie necesară o asigurare de credit.

3. Îmbunătățirea instant a fluxului de numerar

Factoringul îmbunătăteste fluxul de numerar al companiei, furnizându-i fonduri imediate pentru a-și susține activitățile curente și a evita problemele de lichiditate.

Spre deosebire de factoring, creditarea presupune si un termen mai lung de asteptare pentru a beneficia de sumele de bani.

Smart Diesel vine în sprijinul afacerii tale din transport prin serviciul financiar de factoring. Astfel, poți încasa bani pentru facturi sau chiar pentru comenziile de transport ce urmează să le efectuezi direct de pe cardul de combustibil Smart Diesel DKV.

Pentru detalii specifice ia legătura cu unul dintre reprezentanții noștri.

Alte știri despre

You cannot copy content of this page