Top news

< ÎNAPOI

Smart Diesel DKV – furnizorul ce monitorizează și recuperează pentru clienții săi suprataxările din Italia

SHARE THIS ARTICLE

Companiile de transport ce tranzitează frecvent autostrăzile din Franța sunt familiarizați cu termenul TLPC- „Cea mai lungă rută posibilă”- suprataxări ce apar uneori pe aparatele de taxă drum, indiferent de furnizorul de aparate de taxe drum. 

Pentru clienții Smart Diesel aceste suprataxări au fost mereu o grijă în minus deoarece suntem singurul furnizor de servicii care pune la dispoziție un serviciu dedicat de recuperare sume plătite suplimentar în Franța. 

Astăzi vă povestim despre suprataxările ce apar și în Italia: Biglietto Smarrito/Entrata Non Rilevata.  

De ce apar aceste suprataxări în Italia și cum se calculează? 

Aceste suprataxări apar atunci când camionul trece pe la poarta de intrare pe autostradă, iar aparatul nu este scanat din diverse motive sau se pierde informația referitoare la intrare. 

Astfel, trecerile apar în sistemul informatic ca fiind neconforme. Cele mai des întâlnite erori sunt: Biglietto Smarrito si Entrata Non Rilevata.  

Valoarea lor se calculează de la punctul de ieșire până la cel mai îndepărtat punct de intrare posibil. Astfel, este facturată cea mai lungă rută posibilă.  

ATENȚIE: aceste suprataxări apar atât în Italia, cât și Franța indiferent de furnizorul de aparate de taxe drum! 

Smart Diesel DKV este singurul furnizor care se ocupă activ de reclamarea acestor suprataxări 

Toți clienții Smart Diesel DKV, ce utilizează aparatele de taxare de la noi, beneficiază de acest serviciu de monitorizare atât pentru Italia, cât și pentru Franța.  

Echipa noastră de specialiști se ocupă de toate documentele necesare și de depunerea lor la concesionarii autostrăzilor din Italia. Astfel, tu NU trebuie să faci ceva în acest sens.  

Până la acest moment, am recuperat pentru clienții noștri, peste 70.000 euro! 

ATENȚIE: Dacă utilizezi aparate de taxare de la alți furnizori, verifică cu aceștia dacă sunt reclamate aceste suprataxări și dacă sumele sunt recuperate.  

Ce trebuie să faci pentru a evita aceste suprataxări? 

  1. Respectă instrucțiunile de instalare și poziționare corectă a aparatului în bord (detalii aici) 
  1. Respectă condițiile de tranzit la porți: viteza maximă: 30 km/oră și distanța minimă față de camionul aflat în față - 4m; 
  1. Nu atinge/repoziționa aparatul în timpul trecerii prin poarta de taxare; 
  1. Solicită ajutor operatorului sau liniei de Customer Service dacă primești tichet de intrare pe autostradă. Orice tichet emis în stația de intrare trebuie predat la stația de ieșire de pe autostradă; 
  1. Evită manevra U-Turn - intrare și ieșire pe la aceeași poartă de acces pe autostradă.  

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre suprataxarea de tipul „Cea mai lungă rută” din Italia și Franța, ne poți scrie pe adresa de e-mail dkv@smartdiesel.ro 

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page