Top news

< ÎNAPOI

Smart Autohof – oferă parcare sigură și servicii pentru șoferi

SHARE THIS ARTICLE

Lipsa zonelor de parcare pentru camioane continuă să fie o problemă în sectorul transportului rutier, conform IRU, organizația mondială a transportului rutier.
„Cu doar 300.000 de locuri de parcare pentru camioane disponibile în prezent în Uniunea Europeană (UE), există o lipsă semnificativă de 100.000 de locuri pentru a satisface cererea totală. Doar 7.000 de locuri, mai puțin de 3%, dintre locurile de parcare existente în UE sunt în zone certificate ca fiind sigure și securizate”.

La Smart Autohof poți găsi și o parcare securizată ce asigură o gamă largă de servicii pentru șoferi profesioniști.

În ultimii ani, din ce în ce mai multe companii reușesc să cuprindă într-un singur loc tot mai multe facilități pentru șoferii profesioniști, fără a mai fi nevoie să părăsească zona de parcare.

Smart Autohof  este unul dintre pionierii investițiilor din România într-o astfel de locație cu multiple facilități oferite șoferilor.

Ce poți găsi la Smart Autohof?

De la parcare securizată conform celor mai înalte standarde Europene, la dușuri, zone de relaxare, spălătorie haine, până la mâncare tradițională și cea mai mare stație de alimentare Smart Diesel destinată camioanelor.

Stația Autohof este situată strategic pe Coridorul 4 Pan – European, care leagă toate principalele rute de tranzit și transport, cu acces de pe Drumurile Naționale și Autostradă, aproape de granița România – Ungaria.

Adresa Smart Autohof

Investiția Smart Autohof s-a dovedit a avea un efect catalizator și acum zona este foarte tranzitată oferind o gamă largă de servicii.

Parcare securizată – certificare conform standardelor Europene

Securitatea este de o importanță primordială la Smart Autohof. Doar șoferii care trec de porțile de acces și personalul de securitate au acces în parcarea auto. Camioanele sunt monitorizate permanent de un sistem modern de securitate, cu camere de supraveghere CCTV de înaltă tehnologie. Suplimentar, personalul autorizat supraveghează video 24/7 și patrulează întreaga zonă.

Smart Autohof este un membru activ al ESPORG, organizația Europeană pentru certificarea parcărilor securizate, și a fost printre primele parcări din Europa certificate de DEKRA la nivelul GOLD.

✔️124 spații dedicate camioanelor

✔️23 de locuri pentru încărcături cu temperatură controlată sunt amplasate astfel încât zgomotul produs de echipamentul de răcire să fie minim pentru ceilalți utilizatori ai parcării

✔️ 12 dintre aceste locuri sunt prevăzute cu prize electrice (dublă conexiune 16/32 A). La cerere, se furnizează și cablurile de conexiune necesare.

Sănătate și confort

Odată ce ai ales să îți parchezi camionul la Smart Autohof, este timpul să te bucuri de o masă bună și de serviciile disponibile.

Restaurantul oferă o experiență unică tuturor vizitatorilor:

✔️ mâncare tradițională românească sau dietetică, disponibilă 24/7

✔️ serviciu rapid

✔️ toaletă pentru persoanele cu dizabilități

Alte facilități

  • echipamente profesionale de spălare și uscare a hainelor
  • dusuri
  • terase și zone de relaxare / odihnă

Alimentare cu carburant și AdBlue

Stația de alimentare Smart Diesel este cea mai mare stație din România dedicată exclusiv camioanelor, cu 12 linii de alimentare motorină și AdBlue.

Tot aici găsești și un punct de plată HU-GO, cu program de funcționare Non-Stop.

COMANDĂ CARD SD

Suplimentar, echipa Smart Autohof este mereu atentă la nevoile clienților și  a pus la dispoziție și alte servicii adiționale precum:

  • printarea și trimitere de documente
  • comandă de piese pentru camioane cu livrare- rapidă în 2 ore  până la maxim 24 de ore
  • transfer către Arad (la 20 km)
  • parcarea pe termen lung pentru camioane sau remorci
  • suport și recomandări pentru companii de tractare și reparații din zonă.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page