Top news

< ÎNAPOI

Alimentează SMART în Spania

SHARE THIS ARTICLE

Spania este la acest moment țara cu cea mai bună opțiune de preț la motorină din Europa, iar clienții Smart Diesel beneficiază de cele mai bune condiții comerciale.

 

Odată cu creșterea cheltuielilor companiilor de transport, acestea ar trebui să aplice noi metode și strategii pentru a-și îmbunătăți eficiența și mobilitatea.

Aceasta presupune o agilitate mare din partea proprietarilor de afaceri de transport care trebuie să aleagă noi rute sau țări ce nu au fost o opțiune în trecut. Companiile trebuie să aibă la îndemână un card de combustibil care să ofere acces rapid la orice rețea de alimentare, indiferent de rutele practicate.

Spania- cea mai bună opțiune de alimentare în această perioadă

Pentru companiile ce fac transport în Spania, specialiștii echipei Smart Diesel part of DKV Mobility vă recomandă alimentările în rețeaua Petromiralles.

  • Rețea cu stații foarte bine amplasate, pe toate rutele de tranzit camioane. Din totalul de 141 de stații cât cuprinde această rețea, 16 statii sunt destinate exclusiv camioanelor- vezi aici lista de stații dedicate.
  • Beneficiați de preț redus la motorină plus bonificația oferite de statul Spaniol (10 centi/litru). Astfel prețul din Spania este cel mai mic din Europa, la acest moment.
  • AdBlue la pompă la toate stațiile din rețea.
  • Stațiile au spații dedicate șoferilor, cum ar fi dușuri și magazine
  • Compania tocmai a fost certificată „Seal of Quality” SGS, certificare ce garantează faptul că în toate stațiile carburantul îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate
  • Recuperezi sumele de TVA și acciză aferente tranzacțiilor efectuate, cu ajutorul echipei dedicate din cadrul companiei noastre.

Alegerea unui furnizor care să îți ofere aceste soluții cumulate te scapă de multe ori de grija monitorizării unor soluții divizate pe mai mulți parteneri.

Cei mai mulți dintre partenerii Smart Diesel DKV aleg soluțiile complete și se bazează pe întreaga expertiză a noastră.

Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page