Top news

< ÎNAPOI

Evită amenzile la taxele de drum din Elveția

SHARE THIS ARTICLE

Evită amenzile la taxele de drum, atunci când folosești aparate de taxare de tip EETS, indiferent de furnizor!

Neplata taxei de drum se consideră nu doar în situația când cineva nu a achitat (intenționat) taxa de drum ci și în acele cazuri în care ai crezut că totul este în regulă și circuli liniștit prin Elveția.

În Belgia, Austria, Ungaria sau Bulgaria trebuie regulile ce trebuie respectate sunt similare. În Elveția trebuie să faci și ceva în plus și diferit față de restul țărilor.

Nu este suficient să instalezi aparatul de taxare la bordul vehiculului și atât. Trebuie să te asiguri că utilizatorul/șoferul a făcut toate setările corect, conform specificației FIECĂREI țări Europene tranzitate.

Evită amenzile la taxele de drum în Elveția!

Autoritățile elvețiene au emis mai multe anunțuri pentru transportatori în privința posibilelor amenzi ce pot fi emise când tranzităm pe teritoriul Elveției. Acestea se aplica în mod frecvent atunci când:

  1. Camioanele ce folosesc și au plătit ROLA trebuie să activeze în rețea modul „Transport ON” pentru a se inactiva rulajul de drum. Riscul asociat acestei acțiuni nu este doar dublarea plății pentru aceeași porțiune din rută, dar pentru cei ce nu îndeplinesc această condiție, autoritățile Elvețiene vor emite amenzi semnificative.
  2. Dacă remorca este schimbată pe perioada tranzitului, schimbarea de greutate a acesteia trebuie înregistrată în aparat. Această obligație se aplică în special dacă schimbarea se face de la semiremorcă la remorcă sau vice-versa.

Setările eronate dar și mai multe greșeli des întâlnite din partea șoferilor aduc amenzi nedorite transportatorilor.

Urmărește instrucțiunile din materialul video pentru a face corect setările și astfel eviți amenzile!

Dar lucrurile nu trebuie să fie atât de complicate. Specialiștii  în taxe de drum din echipa Smart Diesel DKV au realizat pentru voi o serie de instrucțiuni simple și ușor de parcurs de tine și echipa ta, astfel încât să fii sigur că în cazul companiei tale NU vei primi amenzi.

Urmărește și distribuie și echipei de șoferi setările și recomandările din materialul de aici:

Recomandări evitare amenzi taxe drum în ELVEȚIA!

Dacă ești interesat de detalii specifice, îți recomandăm să ne contactezi la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau ia legătura cu unul dintre reprezentanții noștri.

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page